Ne zna se koja je fatalnija! Zanemećete kad vidite kakve dekoltee nose ćerke naših zvezda! (FOTO)

sve lepo vaspitane devojčice

Ne zna se koja je fatalnija! Zanemećete kad vidite kakve dekoltee nose ćerke naših zvezda! (FOTO)

Ćerke naših poznatih zvezda su približno istih godina i ne zna se koja je od koje lepša
Objavljeno: 17:47h

Kako ćerke poznatih roditelja stasavaju u devojke za kojima se momci sve više okreću, nije ni čudo što nose sve dublje dekoltee, kojima se najčešće hvale na društvenim mrežama. Uopšte nije važhno šta nose, važno je da su grudi u prvom planu! Zrele za udaju: Ovo su najpoznatije srpske ćerke! Ko ih ne bi odmah pred oltar? (FOTO) Tako nas je ćerka Cece Ražnatović više puta iznenadila izdanjima u kojima je istakla obline. Iako odavno želi da ugradi silikone, ali joj majka to ne dozvoljava, Anastasija Ražnatović samouvereno nosi ono što ima. Maša kao Veljko, Nole kao Jelena, Topalkova kao Sloba.. Zamenili smo face poznatim parovima i urnebesno je! Uskoro će napuniti 18 godina, a momci odavno uzdišu za njom. Ceca pre i posle Arkana: Kako je od opasnih krimosa došla do novih grudi i klinca manekena! (FOTO)

Mezimica Mileta Kitića često je u medijima zbog svoje nesvakidašnje lepote. Atraktivna Elena Kitić prošlog leta je proslavila punoletstvo, a iako je i te kako u žiži interesovanja javnosti, malo šta se zna o njenom privatnom životu. Kako vreme odmiče nosi sve provokativnije haljine koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Perpetua

Posted by Elena Kitic on Saturday, August 8, 2015

Čerka Vesne Zmijanac napravila je sebi ime na domaćoj estradi zahvaljujući nekoliko hitova koje je objavila prethodnih godina. Seksepilna Nikolija Jovanović gotovo uvek se pojavljuje u atraktivnim izdanjima, a često je akcenat upravo na grudima. Njen profil na Instagramu obiluje fotografijama na kojima je vidimo u smelijim kombinacijama.

A photo posted by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on

A photo posted by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on

A photo posted by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on

Devetnaestogodišnja Luna Đogani već godinama nema problem da se razgoliti. Šetala je modnom pistom oskudno odevena, izlazi u više nego provokativnim kombinacijama, a njeni roditelji Anabela Atijas i Gagi Đogani ponosni su na nju, te se ne bune kada je vide u takvim izdanjima. Luna bi volela da bude jedan od profesionalnih modela, koji mahom nemaju velike grudi.

A photo posted by @luna_djogani on

A photo posted by @luna_djogani on

Javnost se u poslednje vreme sve više interesuje za naslednicu Željka Joksimovića, koja je aktivna na društvenim mrežama, ali i u prestoničkom noćnom životu. Lepa Mina Joksimović takođe simpatiše dekoltirane toalete, pa ih neretko i ponese u izlasku ili na nekom svečanom događaju. Fotke na kojima su joj obline u prvom planu, očekivano, izazivaju najviše pažnje.

A photo posted by MJ (@minajokssimovic) on

A photo posted by MJ (@minajokssimovic) on

Ćerka kompozitora Dragana Stojkovića Bosanca, koji je član žirija u "Zvezdama Granda" već godinama, krči sebi put na muzičkoj sceni uz nesebičnu pomoć svog poznatog oca. Dvadesetosmogodišnjoj Džidži nije strano igranje na kartu seksepila, pa često možemo da vidimo kako ističe ono čime raspolaže.

Nije sto je nasa ali je Najbolja i Najlepsa....Dobro jutro dragi prijatelji :) :*

Posted by Aleksandra Dzidza Stojkovic on Tuesday, March 4, 2014

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.