PRETUKAO JE TAKSISTU ZBOG NJE! RAZVELI se posle SAMO GODINU DANA! Bivša žena Petra Stugara PRAVA je LEPOTICA
Petar Strugar, Foto: Nebojša Mandić

NIJE DUGO TRAJALO

PRETUKAO JE TAKSISTU ZBOG NJE! RAZVELI se posle SAMO GODINU DANA! Bivša žena Petra Stugara PRAVA je LEPOTICA

Pokušali su da sačuvaju svoj brak, ali nisu uspeli

Objavljeno: 17:20h

Petar Strugar i Ivana Nikolić venčali su se početkom decembra 2013. godine na intimnoj ceremoniji u Zemunu, a u junu 2014. postali su roditelji sina Zarija. Posle više od godinu dana nakon venčanja, odlučili su da se rastanu.

Pokušali su da sačuvaju svoj braka ali kada su shvatili da je to ipak neizvodljivo, Ivana i Petar zajedno su doneli odluku da život nastave odvojeno.

foto: Print Screen Facebook

Pre par godina Strugar je imao incident sa taksistom. Strugar je najpre tvrdio da je taksista njega napao prvi jer je nakratko zaustavio saobraćaj kako bi se njegova žena parkirala, dok je taksista tvrdio da je Strugar njega pretukao samo zato što mu je svirnuo da se skloni s puta

- Nisam bio privođen, niti sam bio u policiji, još se konslutujem s advokatom šta i kako dalje. Bio sam napadnut, branio sam sebe i suprugu. Naime, bili smo u jednosmernoj ulici, pa sam zamolio pomenutog taksistu da stane dok se supruga uparkira. Prvo je stao, a onda se desetak sekundi kasnije, zaleteo kolima na mene i udario me u kese koje sam držao u rukama! - rekao je tada glumac za "Blic" i nastavio:

- Zatim je izašao iz automobila, kao i supruga, da bi video šta se dešava, odmah me je napao i bio sam prinuđen da se branim. I supruga je dobila nekoliko masnica - objasnio je Petar.

Glumac trenutno uživa u ljubavi sa izabranicom Tamarom Gavrilović.

foto: print screen kurir

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.