KAJA OSTOJIĆ HITNO PREVEZENA U URGENTNI CENTAR: Pevačica KOLABIRALA usred RESTORANA, doktori jako zabrinuti!
Kaja Ostojić, Foto: Printscreen/Instagram/kaya_ostojic

ORGANIZAM U KOLAPSU

KAJA OSTOJIĆ HITNO PREVEZENA U URGENTNI CENTAR: Pevačica KOLABIRALA usred RESTORANA, doktori jako zabrinuti!

Katarina Kaja Ostojić ugrozila je svoje zdravlje zbog tempa kojim radi, pa je tokom ručka sa prijateljicom pala u nesvest.

Objavljeno:

Pevačica je tada hitno prevezena u Urgentni centar, a prema rečima izvora danima osećala iscrpljeno.

"Osećala se umorno i iscrpljeno, ali je smatrala da nije ništa strašno. Našla se sa prijateljicom u restoranu, iako joj je tog dana bilo vrlo loše, naručila obrok i pravila se da je sve OK. Posle manje od sata, usred razgovora, potpuno je prebledela i požalila se da joj trnu ruke. Nije prošlo mnogo, izgubila je svest i prijateljica je jedva uspela da je zadrži da ne padne na pod i ne udari glavom", priča izvor blizak pevačici i objašnjava da je Kajinoj preplašenoj prijateljici nekoliko ljudi pomoglo da je odvede do auta.

foto: Printscreen Instagram

"Prijateljica ju je hitno prevezla u Urgentni centar, iako Kaja prvobitno nije želela da ide u bolnicu. Tamo su bile satima i Kaju je pregledao njen dugogodišnji lekar i prijatelj. Sve analize koje su uradili pokazale su da je njen organizam u veoma lošem stanju, da joj krvna slika nikada nije bila gora i da će morati ozbiljno da se posveti odmoru kako ne bi dodatno narušila svoje zdravlje. Preporučili su joj promenu ishrane, vitamine i razne dodatke ishrani, posle čega je puštena kući", zaključuje izvor.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.