SVI SU JECALI NAKON OVOG GOVORA! Brat misice Dijane Milojković GRCAO U PLAČU tokom sahrane svoje sestre!
Brat čita govor na sahrani misice!, Foto: Espreso.co.rs

tuga

SVI SU JECALI NAKON OVOG GOVORA! Brat misice Dijane Milojković GRCAO U PLAČU tokom sahrane svoje sestre!

Sahrana Dijane Milojković je završena...

Objavljeno:

Misica Dijana Milojković preminula je u 33. godini života, a njen rođeni brat objavio je da će biti ispraćena na večni počinak danas u Ćupriji!

Pored brojne porodice i prijatelja sahrani su prisustvovale i javne ličnosti poput Aleksandre Prijović i Rade Manojlović koje su došle da se poslednji put pozdrave sa misicom.

foto: Espreso.co.rs

Pred samo spuštanje kovčega u porodičnu grobnicu u Ćupriji, Dijanin rođeni brat pročitao je potresan govor zbog kojeg niko nije mogao da suzdrži suze.

- Draga sestro, ti si bila moj stariji brat, moj oslonac, moj prijatelj, podrška, moja ljubav, prinezca, carica, moja devojčica najlepša i najvoljenija. Mezicima i moje sve. Obožavano zlato moje, ovo nije kraj, smrt je samo put, i svi znamo da je tvoja borba bila posebna. Hvala ti za sve, hvala ti za radost koju si širila oko sebe, svojim uspehom si sve nas učinila ponosnim zauvek. Čekaj nas tamo negde ,na nekom lepšem mestu - rekao je on.

Sahrana je započeta danas u 14.30 a završena je u 15 do 4.

Podsetimo, Dijana je rođena je u Ćupriji 1989. godine, a njenu karijeru je obeležila pobeda na izboru za Miss Srbije 2009. godine. Na takmičenju u Bejrutu 2014. godine, Dijana Milojković postala je i "Miss Evrope" kao i "Miss sporta", te je nastavila da radi kao model.

Završila je čak dva fakulteta, Farmaceutski fakultet u Beogradu, kao i Fakultet za menadžent, na kome je završila master studije u oblasti ekonomskog menadžmenta. Dijana Milojković se od malih nogu bavila i plesom i trenirala je tenis.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.