JEDINI LUNINI KVALITETI SU ŠTO NIJE DEBELA I ZNA TEKSTOVE SVIH SPLAVARSKIH PESAMA: Vendi oplela po ESTRADI
Vendi, Foto: Espreso

NAJISKRENIJE

JEDINI LUNINI KVALITETI SU ŠTO NIJE DEBELA I ZNA TEKSTOVE SVIH SPLAVARSKIH PESAMA: Vendi oplela po ESTRADI

Bez dlake na jeziku, voditeljka i pevačica govori zašto je ne zanima Ana Nikolić, da li je Darko Lazić dobio opomenu, zašto je Marko Miljković trebalo da pobedi u „Zadruzi“

Objavljeno:

Mnogi su bili iznenađeni kada je TV Hepi prošlog novembra odlučio da Vesna Vukelić Vendi (47) bude voditeljka emisije „Jutarnja kafica“ u rijalitiju „Parovi“. Oprečni komentari i kritike zbog tog poteza brzo su se povukli jer su rezultati bili neočekivano dobri. Vendi je napravila najgledaniju emisiju. Svi su bili šokirani, osim nje, sigurne u uspeh.

Verovala si u sebe?

- Čovek treba da bude objektivan, a s obzirom na moj integritet, inteligenciju i sposobnosti, nema razloga da umanjujem sopstvene kvalitete.

Možda ćeš u novoj sezoni „Parova“ biti dodatno angažovana?

- Otvorena sam za nove stvari. Ako nisam u usponu, onda padam, a to ne dolazi u obzir.

foto: Printscreen

Kako komentarišeš Mladenovu pobedu u „Parovima“?

- Pobedio je čovek koji ima integritet, dostojanstvo, personaliti i, zahvaljujući njemu, sedam-osam žena je obesmišljeno. Da njega nije bilo, mnoge bi se provukle sa maskom na licu, a narod bi bio u zabludi. Nije se lažno predstavljao kao Mario Marko del Tintoreto!

Koje devojke je obesmislio?

- Mnoge je sažvakao i pljunuo ih, odletele su čak do Pinka i posadile se ispod drveta mudrosti. Ne mislim samo na Aleksandru Subotić. Neke je on žvakao i u Budvi, po raznim šumarcima.

Ima li Luna Ðogani, kao pobednica „Zadruge“, sve te kvalitete?

- Lakše mi je da kažem šta joj fali: autoritet, dostojanstvo, ličnost, nije lider, nema socijalnu sferu (vaspitanje, kulturu). Jedino što je dobro kod nje - nema višak kilograma i zna tekstove svih novopečenih, splavarskih pesmičica.

To će joj značiti jer postaje pevačica.

- Najmanji je problem uzeti mikrofon. Ali ako ima lice, a nije ličnost i lider, onda je džaba sve. Imamo lidere na najvišem državnom nivou, poput Ivice Dačića, koji su simpatični kad se late mikrofona. Ali, ako neko nije lider, poput Lune, onda od njega svi beže kao od smrdljivog sira.

foto: Printscreen

Sviđa li ti se Marko Miljković?

- On je bio najveći favorit, mislila sam da ima potencijal da vozi priču, ali od ovog pomirenja sa Lunom... Očigledno je da mu prija ljuštura. Pali se na takve.

Bilo je i drugih devojaka u „Zadruzi“, zašto je izabrao Lunu?

- Zato što druge nisu prošle test za ljušture! Samo je Luna položila uspešno. On se polako pretvara u verbalnog onanistu, sve što je pričao izgubilo je smisao i težinu. Pokazalo se da nema stav, proklizava.

Kako komentarišeš to što je Slađa Petrušić osuđena jer je prebila Jelenu Golubović? I ti si se tukla sa Jelenom.

- Nijedna žena ne bi mogla da me bije, ne bi smela ni da pokuša. Ali nemaju sve žene muški mozak.

Pratiš li dešavanja na estradi?

- Naravno. Sve pratim i ono što je zanimljivo registrujem i zapamtim.

foto: Printscreen

Šta kažeš na aferu između Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa?

- Mislim da je Vranješ odlepio. Zinuo je u Jelenu kao pegla žarnjača (starinska pegla koja se zagreva pomoću žara), čovek nema osnovni bonton, ne zna o čemu se priča. Sve se svelo na njegov manijakalni pristup ženi.

Misliš li da bi afera mogla da ugrozi Jeleninu karijeru?

- Ne. Mi smo zemlja sa kratkoročnim pamćenjem, svakom čudu dva dana dosta. Vranješ je sebe etiketirao kao neko od koga će svi bežati. Čak i da je bio u pravu, način na koji je postupio govori da nema receptore. Ispalo je da se ta priča između njih svodi na telesni razvrat, na blud. Koliko sam pročitala u tim prepiskama koje su objavljene, ta šema se svela na debilne komplimente „imaš slatke okice, lepe grudi, slatku guzu“. To je kratkog daha.

Šta kažeš za ponašanje Ane Nikolić?

- Poslednje što sam čula o njoj jeste da se porodila. Eto, toliko mi je zanimljiva.

A za Darka Lazića? Da li mu je saobraćajna nesreća bila opomena?

- Da. Mora da se poštuje božji zakon i, što pre to shvati, a nadam se da već jeste, biće dobro za njega. Ðavo ima svoje mamce, hvata čoveka na razne poruke i, kada ga havariše, onda oni završavaju po raznim bolnicama, kao socijalni slučajevi, sa metastazama, ostavljeni od svih. Ovo mu je dobra opomena da ne završi tako.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.