DAVID I ANA POSTAJU RODITELJI? Koraćeva objavila sliku PRVE stvarčice koju je kupila za BEBU i sve raznežila!
Ana Korać i David čekaju bebu, Foto: Print Screen Instagram

STIŽE PRINOVA

DAVID I ANA POSTAJU RODITELJI? Koraćeva objavila sliku PRVE stvarčice koju je kupila za BEBU i sve raznežila!

Ana je svoje pratioce obradovala fotografijom na kojima se vidi da je kupila stvari za bebu

Objavljeno:

Bivši učesnici Zadruge i dalje su u žiži interesovanja. Njihovi obožavaoci svakodnevno na društvenim mrežama prate dešavanja u životima rijaliti zvezda.

Ana Korać i David Dragojević svojom ljubavnom pričom obeležili su drugu sezonu Zadruge. Nakon izlaska iz Bele kuće zaljubljeni par je počeo da živi zajedno i svakodnevno objavljuju slike na kojima se vidi da uživaju u ljubavi.

foto: Printscreen Instagram

Nedavno je u jednoj emisiji pokrenuta tema o mogućoj trudnoći Ane Korać, Naime, David je rekao kako njegova draga više jede i kako joj je često muka i ukoliko se ispostavi da je trudna, biće presrećni. Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira sa prijateljem u radnji uz poruku da kupuju stvari za bebu, što je dodatno podgrejalo ovu priču.

Nakon povratka iz kupovine, Ana je svoje pratioce obradovala fotografijom na kojima se vidi da je kupila tri para čarapa. Međutim, jedne su male kao za bebu. U opisu je stavila emotikon zaljubljenog para te je navela mnoge da pomisle da ovim potezom potvrđuje priču da je trudna i da će David i ona postati roditelji.

foto: Print Screen Instagram

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.