IZGLEDAJU KAO DA SU IZAŠLI IZ SPAVAĆE SOBE! Stilista ŽESTOKO opelo po ŽENAMA IZ SRPSKOG FUDBALA zbog DEKOLTEA
Sanja Kružević i Tanja Šajković, Foto: Print Screen Instagram

NEPRIMERENO

IZGLEDAJU KAO DA SU IZAŠLI IZ SPAVAĆE SOBE! Stilista ŽESTOKO opelo po ŽENAMA IZ SRPSKOG FUDBALA zbog DEKOLTEA

Lepotice srpskog fudbala našle su se pred oštrim okom čuvenog stiliste

Objavljeno: 14:20h

Moderatorke fudbalskih konferencija Tanja Šajković i Sanja Kružević već na samom početku fudbalske sezone u Srbiji više puta u toku prošle nedelje punile su novinske strane i portale. Dok jedni komentarišu kako su lepotice dale na atkraktivnosti fudbalu drugi misle da razgolićenim devojkama nije mesto za konferencijskim stolom.

foto: Print Screen

Poznatog beogradski stilistu Ašoka Murtija za Blic je prokomentarisao stil ovih lepotica. Ašok kaže da je sport na gubitku kad se fudbalski klubovi odlučuju da angažuju za moderatore konferencija devojke koje se posmatraju kao objekat požude.

- Fudbal je kolektivni sport čijoj slici doprinosi svaki učesnik u kolektivu. Nisu tu u pitanju samo fudbaleri, tu je trener, fizioterapeut, lekar, poptparoli, pr, pa i moderatorke konferencija koje postaju očigledno trend. Shvatam da je opalo interesovanje za sport pa da se preko atraktivnih devojaka vrši neka vrsta popularizacije, ali to nije opravdano na ovakav način. Najjadnije je igrati na kartu skidanja devojaka koje se posmatraju kao objekti za zadovoljenje niskih strasti - rekao je Ašok Murti za Blic.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Ašok je mlade dame posavetovao da promene stajling da bi ih posmatrači i saradnici više cenili i malo više slušali, a ne samo gledali.

- Tanja je skroz neprimereno obučena za konferencijski sto. Preduboki dekolte i atletska majca svako nisu komadi garderobe koji dama na radnom mestu. Umesto ovakve majice mogla je da ponese ma kakvu ležernu belu košulju - kaže Ašok Murti o Tanji Šajković.

foto: Printscreen Youtube

O Vojvođanki Sanji Kružević koju je trener FK Vojvodina Nenad Lalatović više puta tokom konferencije gledao u dekolte, poznati stilsita je dao strog sud.

- Ovaj gospodin i ova brineta pored njega su jednako loše stilizovani, odnosno nestilizovani. Izgledaju kao da ih je neko isterao iz spavaće sobe i postavio za konferencijski sto. Majica ove devojke je pandan muškoj atlet majici koju neki muškarci nose na plaži i tada je zovu siledžijka. Kako li se zove ženska verzija iste majice, to ne znam, ali nije svrsihodna u datoj prilici - komentariše Ašok Murti.

foto: Print Screen You Tube

Stilista kao pozitivan primer vidi žena u srpskom fudbalu nvodi Biljanu Obradović za koju kaže da ume da se obuče za svaku priliku.

- Iza Biljane Obradović koju poznajem dugi niz godina, stoji ogromno iskustvo koje je stekla kao TV lice koje je dugo na javnoj sceni. Ona je kvalitetna mlada žena koja vodi računa o svemu i vrlo je lepo stilizovana. Ozbiljno obavlja svoj posao portparola kluba za koji radi. Od nje bi nove žene u ovom poslu trebalo da uče. - analizira Ašok Murti.

foto: Print Screen Youtube

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.