VODITELJKA KRENULA NA VANTELESNU OPLODNJU, PA OTIŠLA U SMRT: Njen OČAJNI verenik ne može da se pomiri sa sudbinom!
Emili Hartridž imala je 35 godina, Foto: Printscreen/ Instagram/ emilyhartridge

TUGA

VODITELJKA KRENULA NA VANTELESNU OPLODNJU, PA OTIŠLA U SMRT: Njen OČAJNI verenik ne može da se pomiri sa sudbinom!

Par je planirao bebu

Objavljeno:

Voditeljku i Instagram zvezdu Emili Hartridž udario je kamion dok je vozila električni trotinet, poginula je, a sada je njen dečko otkrio da joj je on kupio dvotočkaša za rođendan.

U priči o njenoj smrti postoji tragičan obrt.

Emili (35) je poginula u udesu u Londonu 12. jula, kada je vozeći svoj električni trotinet udarila u kamion, a njen dečko Džejk Hejzel otvorio je dušu nekoliko dana nakon tragičnog incidenta.

DON’T FORGET TO REMIND YOURSELF HOW FAR YOU HAVE COME ?? - I used to not be able to work. I used to not be able to look at people in the eyes. I used to drink to self medicate. I used to google ‘How to cure anxiety’ for HOURS on end in a desperate attempt to find an answer. I used to cry myself to sleep. I used to not be able to be alone. I used to not want to wake up because I just couldn’t face the day ahead. I used to be so disconnected with reality I didn’t know what day it was. I used to tell myself I couldn’t carry on. I used to believe that there was no hope and I would feel how I feel forever. - I no longer do ANY of these things (aside from the occasional glass of red wine after a long day???‍♀️) and I think it’s very important to sometimes STOP and remember myself how far I have come ? - Boy has it been a long journey with many ups and downs but I wouldn’t take it back for a second because all of the stuff I USED to do has made me who I am today ? - A stronger person. A kinder person. A person who appreciates moments and cherishes memories. A person who has hope ?? - Never give up because things CAN and WILL change. That I know for sure ❤️ - Pic by my mum who took a while to realise she was just taking selfies of herself but we got there in the end ?? _____________________________________________ #mentalhealth #anxiety #depression #help #mentalhealthawareness #love #recovery #support #advice #strong #strength #muscles #motivation #beautiful #truth #positivity #positivethinking #body #fit #beautiful #fitnessgirl #boxing #girlswhobox #yoga #yogi #abs #strong

A post shared by Emily Hartridge (@emilyhartridge) on

Džejk je izjavio da je kupio trotinet Emili za rođendan u maju i da je ona bila na putu do klinike za vantelesnu oplodnju kad se dogodila nesreća. Par je planirao bebu.

- To je bila tragična nesreća koja je ostavila rupu u našim životima - rekao je Džejk, dodajući da je Emili bila "najlepša osoba koju je ikad upoznao".

U Velikoj Britaniji električne skutere je zabranjeno voziti na javnim putevima i trotoarima. Britansko Ministarstvo za transport trenutno razmatra bezbednu upotrebu ovih vozila na putevima i njihovu regulaciju.

Džejk, inače "jutjuber" je na emotivnom snimku objavljenom u ponedeljak zahvalio svima koji su mu iskazali podršku nakon tragedije.

foto: Profimedia

- Emili me je ohrabrivala da pričam o svojim osećanjima. Stoga sam želeo da postavim video jer je to najlakši način da se zahvalim i kažem ljudima da sam dobro - rekao je on.

Manje od mesec dana pre njene smrti, Džejk je podelio post na "Instagramu" u kom se otvorio oko njihove veze i priznao kako ga je "oduvala" kad ju je prvi put video.

foto: Profimedia

On je naveo kako je prošla godina za njega protekla u rehabilitaciji od droga i alkohola, nakon čega je završio u bolnici za mentalno obolele. Čim je stao na svoje noge otišao je u lokalnu teretanu i nakon dve nedelje odlučio da pomogne vlasnicima na drugoj lokaciji u Faringdonu, gde je Emili radila kao lični trener.

Džejk je priznao da su se on i Emili povremeno svađali, ali da su njihovi srećni trenuci nadjačali sve drugo. Emili Hartridž imala je više od 350.000 pratilaca na "Jutjubu", a 63.000 na "Instagramu".

Bonus video

ROĐENDANSKI VATROMET: Kad Didi Džej slavi, SVE PRŠTI

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.