NEMA LEBA OD GIROSA: Navikla na LUKSUZ a sad RASPRODAJE svoje BUNDE I STVARI! Svi joj okrenuli leđa
Ana Korać i David Dragojević, Foto: Printscreen

KORAĆEVA BANKROTIRALA

NEMA LEBA OD GIROSA: Navikla na LUKSUZ a sad RASPRODAJE svoje BUNDE I STVARI! Svi joj okrenuli leđa

Koraćava je ostala bez velikog dela honorara nakon druge sezone rijalitija "Zadruga", te je prinuđena da rasprodaje skupu garderobu

Objavljeno:

Ana Korać izašla je iz rijalitija ruku pod ruku sa dečkom Davidom Dragojevićem, a iako joj na ljubavnom planu cvetaju ruže, starleta navodno ne može da se pohvali finansijskom situacijom!

Koraćava je, zbog kazni, ostala bez velikog dela honorara nakon druge sezone rijalitija "Zadruga", te je prinuđena da rasprodaje skupu garderobu, kako bi preživela. Kako izvor otkriva, starleta skupocenu garderobu prodaje za pola ili trećinu cene, pošto joj preko potreban za lagodan život na koji je je navikla, budući da su joj muškarci, koji su je godinama finansirali, okrenuli leda.

foto: Print Screen Instagram

"Ana je navikla da oko sebe ima momke koji je izdržavaju, daju joj novac i kupuju joj skupe poklone. Međutim, kada je izašla iz "Zadruge", bogato društvo joj je okrenulo leda, što zbog veze sa Davidom, što i zbog afere u vezi s elitnom prostitucijom, s kojom je dovođena u vezu. Mnogi njeni bogati prijatelji su je se preko noći odrekli, budući da nisu želeli da ih neko poveže sa kriminalnim radnjama ili elitnom prostitucijom", priča izvor i otkriva da je Ana morala da se suoči s realnošću i da smisli plan kako da preživi.

foto: Printscreen Instagram

"U prvi mah vodila se time da će izmanipulisati svoje bogate prijatelje i da će ponovo sve biti po starom. Kada je shvatila da joj to neće poći za rukom rešila je da rasproda markiranu garderobu koju ima u ogromnim količinama. Izdvojila je celo popodne da odvoji skupocene komade iz garderobera, svaki fotografisala i fotografije poslala prijateljicama koje vole skupu i brendiranu odeću i obuću", navodi izvor i objašnjava da je Koraćeva istakla da prodaje komade koji su nošeni samo jednom ili dva puta.

"Kao pravi trgovac, Ana je objasnila da prodaje komade koje je nosila jednom ili dvaput i koji su novi. Istakla je da ništa od toga što nudi nije kopija i da ima sve potrebne deklaracije. U ponudu su ušle cipele, torbe, haljine, jakne, farmerke. Ma, više od pola garderobera prodaje, samo da bi imala što više novca na gomili", kaže izvor.

foto: Print Screen Instagram

"Ne žali što će ostati bez skupe garderobe jer veruje da će se uskoro vratiti svi njeni udvarači i prijatelji koji će je ponovo obasipati novim kolekcijama najskupljih brendova",priča izvor blizak starlet i objašnjava zbog čega je Koraćeva rešila da garderobu proda ispod cene.

"Ani je novac neophodan i želi što pre da proda sve što ima te je zbog toga insistirala da spusti cenu na sve stvari. Firmirane cipele koje koštaju oko 2.000 evra, Ana prodaje za 700 evra. Takode, torbu čija je cena 3.000 evra, Ana prodaje za 1.000. Ne sluša nikog i misli da tako treba, kako bi joj se što više devojaka javilo i kupilo to što im nudi", kaže izvor i dodaje:

"Tužno je što pored Davida, koji je zdrav i prav, ona mora da prodaje svoje stvari. Živela je kao kraljica, navikla je na luksuz a sada pored sebe ima pijavicu koja nikada neće moći da joj pruži život koji voli. Dokle god je sa njim, imaće poteškoća s finansijama is dobijanjem para na lepe oči", zaključuje izvor.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.