POPOVIĆ NIKAD OŠTRIJE OPLEO PO PEVAČICAMA! Karleuša je DOSADNA, misli da diže REJTNIG, Viki je SMOTANA
Saša Popović, Foto: Printscreen

NIKAD ISKRENIJI

POPOVIĆ NIKAD OŠTRIJE OPLEO PO PEVAČICAMA! Karleuša je DOSADNA, misli da diže REJTNIG, Viki je SMOTANA

Mnogi su ga kritikovali što se nekoliko prethodnih sezona akcenat stavljao na žiri i prvenstveno njihove svađe

Objavljeno:

Saša Popović, duže od decenije nalazi se na čelu najpoznatijeg muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a nedavno je za beogradske medije iskreno ispričao šta misli o članovima žirija.

Saša kao i svake godine veruje da će nova sezona nadmašiti prošlu.

"Pun pogodak je bio žiri kom smo ove sezone dali ulogu mentora, a rejtinzi su pokazali da su gledaoci izuzetno dobro to prihvatili," pohvalio se Popović.

foto: Prinscreen

Mnogi su ga kritikovali što se nekoliko prethodnih sezona akcenat stavljao na žiri i prvenstveno njihove svađe, dok su kandidati bili zapostavljeni i u drugom planu, te je odlučio da to promeni.

"Konstruktivne svađe mentora su prednost nad raspravama i svađama žirija tokom svih predhodnih sezona. Publika je bila više zainteresovana da vidi kako će članovi žirija spremiti svoje kandidate, koji su, s druge strane, napredovali posle rada sa mentorima. Upravo je taj momenat najviše kupio publiku."

Kako Popović najavljuje ova sezona donosi novi koncept takmičenja. Naglasio je da se sve menja sem jedne stvari:

"Žiri ostaje isti. Članovi ostaju u kapsuli i nemaju mogućnosti da vide kandidate. Ovog puta članovi žirija neće imati ni mogućnosti da uzmu takmičare kojima su predhodne sezone bili mentori. U svakoj emisiji ćemo imati veliku zvezdu koja će biti tu samo tokom te emisije. Sedeće pored mene i imaće mogućnost da uzme određenog kandidata sa kojim će raditi."

Direktor Granda demantovao je glasine da Marija Šerifović napušta svoju poziciju.

foto: Printscreen

"Dogovorili smo se i nema razloga za brigu, kao što nema razloga da iko od žirija napusti takmičenje jer ekipa ostaje ista."

Na pitanje ko ga od članova žirija najviše nervira, Saša odgovara:

"Svi imaju svoje bubice.Jelena najviše priča i moram da je opomenem da emisija ne traje do zore nego do malo posle ponoći. Njen izgovor je da ona podiže rejting i onda između nas dođe do rasprave i duela. Viki često ne može da se snađe sa tasterima, pa pritisne pogrešno i onda se mi ostali iznerviramo. A Marija ume da bude jako nezgodna i zbog nezadovoljstva što neko nije ili jeste glasao, napusti emisiju, baci bubicu, pobesni, pa se vrati posle pet minuta. Sve to na kraju dođe na svoje."

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.