DARA ĆE NA NASTUPU U PRIZRENU UZETI BASNOSLOVNU CIFRU: A tek da vidite SALU u kojoj peva! Oslepećete od ZLATA!
Dara je uzbuđena pred nastup na kome će uzeti ozbiljan keš, Foto: Daktilo

NEVIĐENO

DARA ĆE NA NASTUPU U PRIZRENU UZETI BASNOSLOVNU CIFRU: A tek da vidite SALU u kojoj peva! Oslepećete od ZLATA!

Darin menadžer Goran Lečić Leka kaže da je Dara jedina naša pevačica koja je nastupala na Kosovu posle 1999. godine

Objavljeno: 09:40h

Pevačica Dara Bubamara je nakon nastupa u Crnoj Gori odmah otputovala na Kosovo i Metohiju jer tamo navodno ima nastup, to jest pevaće na jednoj privatnoj proslavi.

Reč je o proslavi koju organizuju Goranci, a navodno će joj isplatiti honorar od 6.000 evra. Ona će pevati u Prizrenu gde je većinom albansko stanovništvo.

- Ona je prošle godine pevala na jednom manjem stadionu pred negde oko hiljadu Goranaca, napravila je dobru atmosferu i obećala je da će ponovo nastupati na Kosovu - rekao je izvor.

- Treba da pevam ne nekom veselju u Prizrenu. Verujte mi da nikad ne pitam koje je nacionalnosti onaj ko me angažuje. Moj posao je da uveseljavam ljude i ne gledam ko je koje nacionalnosti. Svi koji vole moje pesme su moja publika - rekla je Dara.

foto: Printscreen/ Instagram/ darabubamara_official

Darin menadžer Goran Lečić Leka kaže da je Dara jedina naša pevačica koja je nastupala na Kosovu posle 1999. godine. On kaže da je Dara jako dobro dočekana na koncertu na koji je prošle godine organizovan na Kosovu, da je ljudi tamo vole i da ne postoji nikakav strah od nastupa tamo.

Bonus video

Šavija

(Espreso.co.rs/ Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.