Gala žurke maminih sinova: Živojinovići vs. Ražnatovići - čije punoletstvo je bilo luksuznije? (FOTO)

Samo bahato, samo bezobrazno

Gala žurke maminih sinova: Živojinovići vs. Ražnatovići - čije punoletstvo je bilo luksuznije? (FOTO)

Dva punoletstva, dva sina poznatih pevačica, ali pobedu može odneti samo jedan
Objavljeno:

Veljko Ražnatović i Viktor će ukrstiti koplja u novom okršaju. U pitanju je 18 rođendan, čiji je bio bolji, skuplji, luksuzniji, ispraćeniji...? Veljko je imao gala punoletstvo na kome su prisustvovale mnoge poznate ličnosti, a tako je bilo i s najmlađim Breninim sinom. Dirljiv snimak o kome bruji čitav net: Marija Šerifović zapevala na rođendanu Breninog sina! (VIDEO) Veljko je za svoj "najbitniji dan" u godini odabrao belo odelo koje mu savršeno pristaje imajući u vidu njegovu idealnu liniju. Lepa Brena: Sećam se dana kad je njen Viktor bio mali... (FOTO)

Printscreen/Youtube/BlicTv
Budući da se Viktor bori s kilažom i da mu to baš i ne polazi za rukom, rešio je da se kamuflira crnim odelom. Evo šta su Aleksandra i Filp poželeli Viktoru za rođendan! (FOTO)
Damir Dervisagic
Oboje su odabrali ekskluzivna mesta za proslavu svog rođendana. Ražnatović je odlučio da se zabavi u Hajatu... Evo s kim partija Marija Šerifović na Viktorovom punolestvu! (FOTO)
Printscreen/Youtube/
... dok se Viktor odlučio za "Plazu". Ovako se Viktor provodi na žurci: Muzika je odlična, uz svaku pesmu ću se proveseliti! (FOTO) Mnoge poznate ličnosti su prisustvovale na oba punoletstva, ali je majka nacije bila glavna zvezda na samo jednom. Pogađate čijem. Aleksandra Prijović blista u uskoj haljini na Viktorovoj žurci! (FOTO)
Printscreen/Youtube/
Međutim, Fahreta je upotpunila Viktorov rođendan, da ne kažemo da je zasenila slavljenika.
Damir Dervisagic
A sad se moramo zapitati na čijem je rođendanu Aca Lukas bio bolje obučen. Kod mlađanog Veljka, furao je ozbiljan imidž... Blistaće! Anastasija otkrila šta će obući na proslavi punoletstva! (FOTO)
Printscreen/Youtube/
... a na Viktorovo punoletstvo zaputio se u havajskom fazonu, kao pravi "Latino lover".
Damir Dervisagic
Obe žurke su bile podjednako medijski ispraćene. Pored tolikog džet-seta, nije ni čudo. Na Veljkovom rođendanu su prisustvovale razne poznate ličnosti. Što se tiče skupocenih poklona, Viktor je zasigurno izvukao deblji kraj. Dok je majka nacije častila jedinog sina zlatnim roleksom, Viktoru su ostale samo puste želje.
Printscreen/Youtube/
Živojinović je izrazio želju za brzim kolima, ali mu je mama rekla da će morati sam da ih zaradi. Ipak verujemo da se za utehu zadovoljio bogatim posluženjem.
Damir Dervisagic
Ipak, izgleda da je mlađani Viktor ispoštovao Veljka i pojavio se na njegovoj gala žurci, dok je Ražnatović imao pametnija posla za vreme suparnikovog rođendana.
Printscreen/Youtube/
Veljko se za to vreme zabavljao s drugovima, vidno raspoložen.

A photo posted by @arktigar on

zabavljali orkestar Aleksandra Ace Sofronijevića, Milica Todorović, Adrijana Čekić, Saša Matić, Dragi Domić i Biljana Sečivanović. Specijalno iznenađenje su bili trubači,
Vanja Mijatović, Ivana Pavković, Petar Mitić i neizostavna mama, Lepa Brena.
Damir Dervisagic
medijski propraćena i uspešna. Ipak, imajući u vidu skupoceni Veljkov poklon, Cecu i fit "look", današnju pobedu je odneo mali Tigar. Čestitamo!

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.