ACA LUKAS OTKRIO UZ KOJU PESMU ŽELI DA GA SAHRANE: Popularni folker je roker u duši pa tako želi i da bude ISPRAĆEN
Aleksandar Vuksanović, Foto: Printscreen

morbidno

ACA LUKAS OTKRIO UZ KOJU PESMU ŽELI DA GA SAHRANE: Popularni folker je roker u duši pa tako želi i da bude ISPRAĆEN

Bezbroj puta su ga sahranjivali u medijima, a sada je pevač sam progovorio o svojoj sahrani

Objavljeno: 20:02h

Popularni pevač Aleksandar Vuksanović poznatiji kao Aca Lukas, iako je slavu stekao kao folk pevač, nikada nije bio folker u duši.

On je to i pokazao u mini koncertu koji je upriličio specijalno za jedan portal, ali je tom prilikom, u svom duhovitom maniru izjavio i nešto što se obično ne izgovara, ono što kažu - da ne čuje zlo.

foto: Beta/Miloš Miškov

Naime, popularni folker je otkrio uz koju pesmu želi da bude sahranjen.

Bezbroj puta su me do sada sahranjivali po medijima i na društvenim mrežama, a i ja sam se prilično trudio da im dajem povoda za to. E, sad uinat neću da umirem, ali kada se to jednog dana ipak desi, ovo je pesma uz koju želim da me ispratite, rekao je šaljivo Lukas i zapevao čuvenu baladu "Bijelog dugmeta" - "Te noći kad umrem, kad odem, kad me ne bude...".

Tekst pesme:

Te noći kad me stignu potjere kurve sudbine i kada uđem iza ovogaT kao kod rodbine Kao zvijezda padalica ko neki lijepi kaput sa dva lica

Te noći zepšćeš na tvom prozoru umornih očiju teško je čekati na vozove koji tumaraju To je teško a lako je živjeti i umrijeti pile moje Ref.

Te noći, te noći kad umrem kada odem, kad me ne bude samo će dvije žene da se probude jedna je moja mati ona će plakati druga si ti, ti, ti ćes me kleti

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.