DEČKO PREMINULE DIJANE PROŽIVLJAVA AGONIJU ZBOG KARIĆA: Svi pišu samo o STEFANOVOJ VEZI SA MISICOM
Foto: Printscreen Instagram

NIJE MU LAKO

DEČKO PREMINULE DIJANE PROŽIVLJAVA AGONIJU ZBOG KARIĆA: Svi pišu samo o STEFANOVOJ VEZI SA MISICOM

Naša prelepa misica Dijana Milojković preminula je juče, posle duge i teške borbe sa opakom bolešću.

Objavljeno:

Ona je pre više od dve godine započela najtežu životnu borbu i pri tome pružila podršku svim ljudima koji dele njenu sudbinu, a pre oko mesec dana u javnosti je odjeknula vest da joj se stanje naglo pogoršalo i da joj je hitno potrebna krv.

Vest da je neuspešno završila bitku, slomila je celu estradu, a poznati su se na društvenim mrežama oprostili od nje. Naravno, najviše je pogodilo njenu porodicu i bliske prijatelje, ali i bivšu ljubav Stefana Karića.

On se oglasio na Instagramu, kada je podelio srceparajući snimak na kome peva svojoj bivšoj i zajedno plaču, a potom se javio i njegov otac koji je imao poruku za Dijanu, ali i njenog novog momka.

foto: Printscreen Instagram

- Zbog cele situacije koja se trenutno dešava oko preminule Dijane, stavljajući mog sina u prvi plan, zaboravili smo na Dijaninog sadašnjeg dečka kojem sigurno nije dobro. Prvo zbog gubitka voljene osobe, a kasnije i portalima pretrpanim naslovima o bivšoj velikoj ljubavi. Ovim putem se javno izvinjavam i njemu i Dijaninoj porodici i izjavljujem telegram saučešća i veliku žalost - napisao je Osman.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.