VELJKO RAŽNATOVIĆ PIŠE PESME! Ceca otkrila najveću TAJNU njenog sina: Neće da ih objavi,to su sjajne REP PESME
Ceca i Veljko, Foto: Printscreen

ISKRENO!

VELJKO RAŽNATOVIĆ PIŠE PESME! Ceca otkrila najveću TAJNU njenog sina: Neće da ih objavi,to su sjajne REP PESME

Svetlana Ceca Ražnatović tradicionalno je nastupila u "Top Hilu" pred više od pet hiljada ljudi, koji su do ranih jutarnjih sati uglas pevali njene najveće hitove.

Objavljeno:

Nakon dvočasovnog spektakla, folk diva bila je raspoložena, a na našu opasku da Crnogorci u šali kažu kako letnja sezona traje od prvog Cecinog nastupa u "Top Hilu" do drugog, zadovoljno se nasmejala.

- To je ogromna čast za mene. Trajem preko tri decenije i imam ogromnu karijeru. Nisam neko ko se hvali, ali činjenice to pokazuju. Ljudi me vole, gde god da nastupam idu za mnom. To je za mene ogroman kompliment.

Anastasijina karijera napreduje neverovatnom brzinom. Da li si očekivala takav uspeh?

foto: Damir Dervišagić

- Jesam. Ja sam joj majka prvenstveno, a svaka majka svom detetu želi uspeh. Ona je zrelija od njenih vršnjaka. I ona i Veljko su rasli uz moju karijeru i svesni su svega što nosi javni posao. Mislim da su izrasli u lepo vaspitane ljude, da su stabilni i zreli. Svako je izabrao svoj put. Niti je Anastasija Ceca niti je Veljko Željko, već svako ima svoj identitet.

Smatraš li da Anastasija može da nadmaši tvoju karijeru?

- To je poenta. Svaki roditelj želi da ga dete prevaziđe.

Anastasija više ne živi sa tobom u kući?

- Mi imamo jedan poseban odnos i super funkcionišemo. Imamo taj neki roditeljsko-prijateljski odnos, kako god to zvučalo nekom, ali to je istina. Ja odem kod nje, prespavam, obilazimo se redovno i ne oseća se njeno odsustvo.

foto: Printscreen Instagram

Da li je kriza u autorskom radu na našoj muzičkoj sceni kriva što se još uvek ne priča o Cecinim novim pesmama?

- Ja sam iz ovog pitanja zaključila da vam mnogo falim. Posle "Groma" nisam snimila ništa pet godina. Nije mi prioritet posle velikih hitova da izdam instant stvar. Letnji gotov, pa da se zaboravi. Moram pesmu da doživim i tek tada ulazim u studio. Ja i sutra da ne snimim ni jednu pesmu imam bogat repertoar da mogu da nastupam.

Anastasija je napisala pesmu za sebe, da li ste razmišljale o tome da napiše i za mamu?

- Oboje pišu. Veljko piše. On ima gomilu pesama, on ima čak i snimljene pesme koje ne želi da objavi. To su prelepe rep pesme za koje je radio čak i muziku i tekst. To je nešto njegovo privatno što drži za sebe dok je Anastasija izdala megahit. Oboje su talentovani za muziku.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.