ĆERKA OLGE ODANOVIĆ I DRAGANA PETROVIĆA PELETA GLUMI U PINKOVOJ SERIJI: Lenka je treća godina FDU, a ovako izgleda!
Dragan i Olga se ponose svojom naslednicom, Foto: Printscreen YouTube/Exkluziv/Prva.rs

mudro izbegla tatinu klasu

ĆERKA OLGE ODANOVIĆ I DRAGANA PETROVIĆA PELETA GLUMI U PINKOVOJ SERIJI: Lenka je treća godina FDU, a ovako izgleda!

Naslednica poznatog glumačkog para oduvek je bila fascinirana pozivom svojih roditelja i znala je da će jednog dana i ona krenuti njihovim stopama

Objavljeno:

Jednu od glavnih uloga u Pinkovoj seriji "Preživeti Beograd" reditelja Đorđa Stanimirovića tumači Lenka Petrović, ćerka poznatog glumačkog para Olge Odanović i Dragana Petrovića Peleta.

Ova dvadesetjednogodišnja devojka, koja je na trećoj godini FDU u klasi Marije Milenković, tumači lik Ljudmile, studentkinje koja pokušava da se snađe u Beogradu.

Kada su me pozvali na kasting za seriju, i to za jednu od glavnih uloga, bila sam presrećna. Na samom kastingu, koji se sastojao od nekoliko faza, bilo je jako interesantno. Kada sam izabrana, odjednom sam osim uzbuđenja osetila i ogromnu odgovornost. Sada sam pod nekom pozitivnom tremom i strepnjom da sve ispadne kako treba", priča za "Blic TV magazin" Lenka Petrović.

foto: Printscreen Instagram

Mlada glumica objašnjava da između lika koji tumači i nje privatno ima dosta sličnosti.

Jednostavno, Ljudmila je luckasta kao i ja i to mi se jako dopada. Roditelje mi igraju Milena Pavlović i Miloš Đorđević. S njima mi je predivno na snimanjima. Oni se na setu ponašaju kao da su mi pravi roditelji", priča mlada glumica.

Lenka otkriva da je iz prvog pokušaja upisala glumu, ali da joj nikada nije padalo na pamet da konkuriše za tatinu klasu.

To nije dolazilo u obzir, jer smatram da to nije u redu. On može da bude objektivan prema meni, ali s druge strane profesorski odnos između tate i mene ne znam kako bi funkcionisao.

Većina dece poznatih roditelja u početku skoro nikada ne želi da krene njihovim stopama, međutim, kada porastu, sve se u trenutku promeni.

Mene je od samog početka to sve baš dosta interesovalo. Još kao mala sam redovno odlazila u pozorište. Ta atmosfera u njemu mi je bila čarobna i svečana. Sećam se da je, kada sam odlazila na predstave, to za mene bio praznik. Uvek sam potajno želela da se bavim glumom, ali pre fakulteta nisam pohađala časove glume. I za prijemni ispit na fakultetu sam se sama spremala. Za savet čak nisam pitala ni roditelje. Sećam se kada sam im saopštila da ću konkurisati na FDU, bili su šokirani i zatečeni situacijom. Međutim, u startu su me podržali i rekli da treba da probam.

foto: Printscreen Instagram

Svesna je da je kćerka popularnih glumaca, ali joj to ne smeta. Na njih gleda samo kao na roditelje i ne opterećuje se time.

Moje roditelje gledam kao mamu i tatu i mislim da je najbolje da tako i ostane.

Glumica otkriva da bi u budućnosti volela da radi sa njima neki projekat, ali da je zasad još rano.

Uvek se setim njihovih saveta, a to je da ostanem svoja i da budem dobar čovek. I ja smatram da je to najbitnije kod svakog čoveka, bilo kojim poslom da se bavi. Ukoliko nismo dobri ljudi, ne postoji šansa da se na pravi način bavimo ovim poslom", ističe Lenka.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.