NATAŠA, DA BI DOŽIVELA ORGAZAM TREBA DA IMAŠ I MOZAK: Bjelica OPLELA po pevačici ničim izazvana! (FOTO)
Isidora objasnila pevačici da se penis i knjiga međusobno ne isključuju, Foto: Printscreen, Marina Lopičić

Bjelica očitala bukvicu bekvalčevoj

NATAŠA, DA BI DOŽIVELA ORGAZAM TREBA DA IMAŠ I MOZAK: Bjelica OPLELA po pevačici ničim izazvana! (FOTO)

Književnica stala u odbranu knjige, pa poručila da je sve u glavi, te da je zapravo bez angažmana mozga nemoguće imati dobar se*s

Objavljeno:

Književnica Isidora Bjelica reagovala je javno, na svom Instagram profilu, povodom izjave Nataše Bekvalac da bi pre izabrala seks, nego da čita knjigu.

Kako je navela, "efektnije je, kraće traje, manje se umaraš".

foto: Printskrin/Instagram/isidorabjelicapajkic

Na to je Bjelica morala da reaguje i da objasni kako je "sve u glavi, te da je zapravo bez angažmana mozga nemoguće imati dobar seks i doživeti orgazam":

Da se razumemo, mnogo volim Natu jer je iskrena i hrabra. Ovo nije polemika sa njenim stavom, već samo drugi ugao - jer svako ima pravo na svoj stav. Ali moram malo da stanem u odbranu knjige - pod broj jedan šta znači 'seks je efektniji', izuzmemo li činjenicu da se ne može zatrudneti od knjige? Efikasnost je relativna zavisno od knjige i recepcije iste sa jedne strane kao i recepcije aktera i samog čina seksa sa druge strane. Što nas vodi broju dva, to jest činjenici da je sve u glavi, pa je zapravo bez angažmana mozga nemoguće imati dobar seks i doživeti orgazam" poručila je Isidora putem društvene mreže, pa se još raspisala:

Zatim kad smo već kod "zamaranja" mozga postoje knjige koje nam pomažu upravo da zaboravimo brige i muke koje nam jezivo zamaraju mozak, dok od lošeg seksa, a desi se svakom, glava zna da boli danima. Na kraju, a propos dužine - ovu primedbu zaista ne razumem - valjda je ideja da je što duže, to jest da zadovoljstvo duže traje???! Hoću da kažem i čitanje može biti ogromno uzbuđenje i čist se*s i sasvim je ok da se na moru konzumira i jedno i drugo jerbo nit se sve vreme može čitati, niti se*sati. Zato, čemu ili -ili kad se penis i knjiga međusobno ne isključuju... Znači odgovor je - antinomija, zaključila je Isidora.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.