TRI PUTA SE UDAVALA! Ljubavni život Svetlane Bojković je BUKVALNO ZA FILM, a trudnoća je bila NJEN DAR OD BOGA!
Svetlana Bojković, Foto: Print Screen Youtube

KAO NA FILMU

TRI PUTA SE UDAVALA! Ljubavni život Svetlane Bojković je BUKVALNO ZA FILM, a trudnoća je bila NJEN DAR OD BOGA!

Uživala je u tri velike ljubavi, od kojih je svaka bila posebna na svoj način

Objavljeno: 22.07.2019. 19:10h

Svetlana Ceca Bojković je u filmovima imala mnogo brakova koje su obeležile razne emocije, dirljivi rastanci i emotivne ljubavne priče. Osim u filmovima, Cecin privatni život je takođe bio uzbudljiv i nepredvidiv.

Uživala je u tri velike ljubavi, od kojih je svaka bila posebna na svoj način.

Prvog supruga, Miloša Žutića upoznala je kada ju je spremao za Akademiju.

foto: Print Screen Youtube

- Pri kretanju u tom smeru sve mi se događalo brže nego što je to uobičajeno. Dve godine posle upisa na Akademiju bila sam, još kao student, po odluci Bojana Stupice, primljena za stalnog člana ansambla Jugoslovenskog dramskog pozorišta! I te 1968. godine igrala sam u sedam premijera(!), a imala sam i osmu, ličnu: udala sam se za glumca Miloša Žutića. Potom sam, 1970, diplomirala, a vrlo brzo, krajem 1972, donela sam na svet Katarinu, moju Kaju - rekla je ranije za "Politiku" Svetlana i objasnila da je imala problem sa trudnoćama.

- Jako sam želela da rodim, a imala sam, pre toga, probleme sa trudnoćama. Zato sam ovu trudnoću prihvatila kao dar od Boga. Bila sam vrlo srećna. Tokom ove trudnoće imala sam samo pozitivne misli. A porođaj sam doživela kao kosmički doživljaj. Jer, ne postoji ništa na ovom svetu što može da se poredi sa trenom kad sam čula prvi plač moje Kaje... - rekla je Ceca Bojković.

Njen prvi suprug preminuo je 1993. godine, a sa drugim, Mucijem, bila je sve do njegove smrti 2004. godine. Godine 2011. udala se treći put, za diplomatu Slavka Kruljevića.

Bonus video

(Espreso.rs)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media