KAJA OSTOJIĆ BANKROTIRALA! PUKLA NA SPOT 10.000 EVRA: Istina je, nema PAS za šta da me ujede
Kaja Ostojić, Foto: Printscreen

BANKROTIRALA

KAJA OSTOJIĆ BANKROTIRALA! PUKLA NA SPOT 10.000 EVRA: Istina je, nema PAS za šta da me ujede

Pesmu je posvetila svim ženama koje se same hrabro bore kroz život, a veruje da je takvih najviše, te je ova numera upravo pisana za njih

Objavljeno:

Pevačica Katarina Kaja Ostojić rešila je da obraduje fanove u Srbiji novom pesmom, a kako živi u Briselu sa suprugom Džuniorom Džekom, ona retko dolazi u Srbiju, što joj, kako je i sama nedavno priznala, jako teško pada.

Ovoga puta Kaja se odučila na drastičan korak kada je reč o njenoj karijeri, pa je, umesto da kupi pesmu i muziku za novi singl, rešila da numeru napiše sama.

"Kaja odavno piše tekstove i komponuje jer je to njena velika ljubav. Ovoga puta rešila je da pokaže fanovima na čemu je radila u poslednje vreme, a veruje da će numera „Plagijat“ biti veliki hit. Kako nam je rekla, pesmu je posvetila svim ženama koje se same hrabro bore kroz život, a veruje da je takvih najviše, te je ova numera upravo pisana za njih", otkrio izvor blizak pevačici.

foto: Print Screen Instagram

Međutim, iako je uštedela za tekst i muziku, Kaja je odlučila da snimi visokobudžetni spot, za koji se nije nadala da će koštati više od 5.000 evra, međutim... "Kada je na kraju podvukla crtu, shvatila je da je potrošila 10.000 evra. Saradnicima se požalila da je bukvalno bankrotirala zbog spota", otkrio je izvor a nedavno se i fanovima na instagramu požalila da je osiromasila i da nema vise pas za sta da je ujede.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.