ŠAKO POLUMENTA OTKRIO DETALJE DEINOG I MLADENOVOG VENČANJA! Otkazao nastup zbog nje
Šako Polumenta pevao kod Dee na rođendanu, Foto: Nemanja Nikolić

SVADBA

ŠAKO POLUMENTA OTKRIO DETALJE DEINOG I MLADENOVOG VENČANJA! Otkazao nastup zbog nje

Šako je specijalno zbog hrabre Dee odložio i zakazani nastup u Crnoj Gori, a kako je rekao, čak i da ga nisu pozvali - sam bi došao

Objavljeno:

Šako Polumenta sinoć je zabavljao goste Dee Đurđević u jednom beogradskom restoranu, gde je voditeljka povodom proslave 28. rođendana okupila svoje najmilije.

Šako je specijalno zbog hrabre Dee odložio i zakazani nastup u Crnoj Gori, a kako je rekao, čak i da ga nisu pozvali - sam bi došao.

- Ja sam odložio večerašnje gostovanje u Crnoj Gori da bih ispoštovao Deu. Ona je neki simbol... Ja volim ljude heroje. Kroz život sam mnogo toga prošao, tako da sam vezan za ljude heroje. Nisam joj neki veliki prijatelj, ali sam njen fan. Ja nju volim. Volim je što je hrabra i jaka, ima svoj identitet u vođenju emisija, voli moje pesme, kupila me jednostavno - izjavio je Šako

foto: Nemanja Nikolić

Potom je prokomentarisao i ono o čemu se danima unazad govori, a to je venčanje Dee i njenog dečka Mladena Mijatovića, za koje se pričalo da će se desiti baš na proslavi njenog rođendana.

- Ja sam nešto načuo. Pričali smo o tome, mislim da će se ipak desiti. To je njihova tajna priča, a ja ću biti sve vreme tu dok se taj čin ne završi, tako da - videćemo - otkrio je Šako.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.