PRAVIĆU ĆERKI ŽURKU! I JA SAM JOJ RODITELJ! Ni 10 dana nakon rođendana Darko NE USPEVA DA ORGANIZUJE LORENI SLAVLJE
Darku smeta što Ana radi sve po svom, Foto: Printscreen

OČAJAN

PRAVIĆU ĆERKI ŽURKU! I JA SAM JOJ RODITELJ! Ni 10 dana nakon rođendana Darko NE USPEVA DA ORGANIZUJE LORENI SLAVLJE

Planove je odložio za vreme kad mu se naslednica vrati s mora

Objavljeno: 18:22h

Odsustvo Darka Lazića sa rođendanske proslave njegove ćerke Lorene koju ima sa Anom Sević, podiglo je ogromnu prašinu u javnosti.

Jednom prilikom, pevač je istakao da je red da sad on organizuje nešto za Lorenu i svoje prijetelje jer je, kako se navodilo, pevačica već pravila za svoje.

Takođe je izjavio da će on da slavi ćerkin rođendan onog dana kada je i rođena, međutim ni 10. jula devojčica nije bila sa ocem.

Bilo kako bilo, planove je odložio za vreme kada se naslednica vrati s mora.

Praviću rođendansku žurku ćerki kad se vrati sa mora. Želim da proslavimo zajedno njen rođendan, jer i ja sam, pored Ane, njen roditelj", rekao je on za Bliv, navodi se, vidno revoltiran što je Ana sama pravila rođendan ćerki.

foto: Printscreen Instagram

Njemu je, inače, veoma teško što malu Lorenu ne viđa često.

U kontaktu smo. Uglavnom su to neki video-pozivi, ne viđamo se često, ali se nadam da će se to promeniti... Ja nisam mobilan. Ne mogu mnogo da se krećem. Ali nebitno, neću o tome da pričam", izjavio je Darko.

Lazić ističe da je posle pola godine na štakama i u kolicima nabacio suvišne kilograme, kojih sada gleda kako da se reši.

Ugojio sam se jer sam šest meseci na štakama i u kolicima, nisam mogao da se krećem. Sad radim koliko-toliko na tome da skinem suvišne kilograme. Lako se kilogrami nabace, a teško se skidaju", priznao je pevač koji više ne hoda uz pomoć štaka, ali se još uvek ne kreće kao ranije.

foto: Printscreen

Darko ima poteškoće pri hodanju, ali veruje da će se vremenom vratiti na staro.

Krećem se dobro ali nije baš najbolje. Znate da sam uvek bio u punom gasu, ali više nije tako. Nema veze, i bolje je što je tako. Bolje je zbog mnogo stvari", priznaje dalje Lazić, koji se nedavno vratio i pred publiku.

Mislio sam da će mi biti naporno na nastupima, ali nije toliko. Imam barsku stolicu, pa sednem na nju, uzmem stalak za mikrofon, lepo to uradimo da se ne primeti da imam problem. Generalno sam se super snašao", kroz osmeh je rekao Darko.

Kako kaže, na svakom nastupu oseća koliko je falio svojim obožavaocima.

Na mom četvrtom nastupu publika je sve moje pesme pevala sama. Na kraju sam rekao: 'Dobro, ljudi, ja nisam morao ni da dođem kada vi sve pesme pevate. Pustite me da otpevam bar nešto, bar jednu strofu'", zaključio je Darko za Blic.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.