BRENA SE BACILA NA KUĆNU RADINOST: Nije otišla na krstarenje! Uzgaja plodove u dvorištu... Ima i za komšije! (FOTO)
Vlasnica "Grand produkcije" oduvek ističe da se najlepše oseća u dvorištu svoje luksuzne vile, Foto: Privatna arhiva, Kurir

fahretina manufaktura

BRENA SE BACILA NA KUĆNU RADINOST: Nije otišla na krstarenje! Uzgaja plodove u dvorištu... Ima i za komšije! (FOTO)

Ovako se najbolje opušta!

Objavljeno:

Lepa Brena ovog leta ima dosta nastupa koji su još ranije zakazani, ali i pored toga uspeva da nađe vreme za svoje najbliže i da uživa sa njima u porodičnom u domu na Bežanijskoj kosi.

Ona još uvek nije otišla na čuveno žensko krstarenje koje praktikuje svake godine s drugaricama, pa se opušta u svom voćnjaku.

foto: Privatna arhiva, Kurir

Vlasnica "Grand produkcije" oduvek ističe da se najlepše oseća u dvorištu svoje luksuzne vile, koje je ogromno i prepuno cveća, raznih voćki i zelenila.

Ono što je zanimljivo jeste to da Živojinovići obožavaju da se angažuju oko uzgajanja i održavanja, mada imaju i stručnu pomoć.

foto: Privatna arhiva, Kurir

Lepa Brena posebno je ponosna na nekoliko stabala jabuka iz njenog dvorišta, koje svake godine rode u tolikoj meri da moraju da ih dele komšijama i ljudima koji dolaze kod njih u goste.

Ove jabuke smo mi posadili, a posadićemo ih još. Mi ih beremo, pa ih onda delimo onom ko dođe kod nas", rekla je Brena u video-klipu koji je snimio njen prijatelj.

foto: Privatna arhiva, Kurir

Kada vremenske prilike dozvole, pevačica se rado kupa u velikom bazenu, koji je poseban ukras u njihovom dvorištu.

Napokon je opet sunce i stvarno uživam u današnjem danu. Opuštena sam i punim baterije za sve poslovne aktivnosti koje me očekuju", poručuje balkanska zvezda.

foto: Privatna arhiva, Kurir

Podrška Mihajloviću

Čekamo te da ponovo zablistaš

Folk zvezda sa svojom porodicom poslala je emotivnu poruku podrške Siniši Mihajloviću, koji je pre nekoliko dana javno otkrio da boluje od teške bolesti.

Siniša, jedan veliki pozdrav od porodice Živojinović i želimo ti veoma uspešan i brz oporavak. Puno sreće, čekamo te da ponovo zablistaš u onome u čemu si uvek bio najbolji", rekla je Brena Mihajloviću, koji boluje od hronične leukemije.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.