SANDRA AFRIKA PRAZNI DŽEPOVE INSTAGRAMUŠAMA: Nova pravila će UNIŠTITI ŽIVOTE pola SRBIJE!
Sandra Afrika, Foto: Filip Plavčić

drama među influenserima

SANDRA AFRIKA PRAZNI DŽEPOVE INSTAGRAMUŠAMA: Nova pravila će UNIŠTITI ŽIVOTE pola SRBIJE!

Mnogobrojnim estradnim ličnostima karijera se svela na reklamiranje raznih proizvoda i stranica na Instagramu

Objavljeno:

Instagram je rešio da testira dugo najavljivanu opciju ukidanja lajkova. Ovo se nimalo neće dopasti našim influenserima kao ni mnogobrojnim estradnim ličnostima koji pokušavaju da izgrade karijeru na ovoj društvenoj mreži.

Sve je više pevačica i rijaliti zvezda kojima se karijera svela na reklamiranje raznih proizvoda i stranica, a kako se ceo taj posao vrti oko broja lajkova ova novina im ni najmanje neće odgovarati.

Pevačica koja očigledno ne mora da brine o prihodima i kojoj karijera ne zavisi od instagrama oštro je uzvratila svima koje je ova novina iznervirala.

Sandra Afrika na svom tviter profilu poručila je čelnicima Instagrama da na spisak zemalja gde isprobavaju ovu opciju dodaju i Srbiju.

foto: Print Screen Twitter

Ipak ova promena najviše je iznervirala našu poznatu influenserku Zoranu Jovanović Zorannah kojoj je već godinama glavni izvor prihoda upravo Instagram.

Zorannah se vidno revoltirana obratila svojim pratiocima kao i Instagramu.

Napisala je kako se nada da je ovo sve jedna neslana šala i da oni koji uvode promene poslednjih godina treba da prestanu da se drogiraju ili daju otkaz.

Naime ona tvrdi da joj je vidljivost lajkova kako kod nje tako i kod njenih prijtalja bitna kako bi znala šta treba da poboljša na svom profilu.

foto: Print Screen Instagram

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.