NATAŠA BEKVALAC TRAŽI VEZU BEZ OBAVEZE: Pevačica ISKRENO o muškarcima i SVOJIM BISERIMA
Nataša Bekvalac, Foto: Printscreen

HIT

NATAŠA BEKVALAC TRAŽI VEZU BEZ OBAVEZE: Pevačica ISKRENO o muškarcima i SVOJIM BISERIMA

Nataša je jedna od omiljenijih estradnih ličnosti na društvenim mrežama pa je tako nedavno pokrenut trend "Koja ste izjava Natase Bekvalac"

Objavljeno:

Nataša Bekvalac gostovala je u emisiji Ognjena Amidžića tokom koje su zabavljali ali i porazgovali o ozbiljnim temama.

Nakon svega što je preživela sa poslednjim suprugom, Nataša je Ognjenu priznala da je sama, ali i da nije spremna da dozvoli svakom da priđe njenoj porodici u tom smislu, jer je pravila greške.

"Niko mi nije ni primirisao. Sama sam. Nisam se još razvela, ali više nisam u zajednici. Kako zračiš, tako privlačiš. Ja sam rođena spremna, ali se još nije pojavio niko ko mi privlači pažnju. Sada sam baš komplikovana. Imam ćerku koja je u pubertetu, malo dete, nisam spremna da dozvolim svakome da priđe tome, ali nešto neozbiljno što da ne," rekla je Nataša.

Otkrila je i kako fukcioniše sa porodicom: "Moja porodica, u nju ubrajam i Jovanu, dadilju moje ćerke koju već gledam kao najbolju drugaricu. Nas četiri smo savršena porodica. Sve žene, čak imamo i psa ženskog, ništa muško."

Ognjen je pustio i snimak koji nedavno postao hit na instagram u kojem se Nataša obraća ćerki Hani i njenim drugaricama i govori im da skinu šminku i počnu da uče matematiku.

"Smatram da ne treba da ima Instagram sa 12 godina. Imam dvostruke aršine za moju decu. Ti, Ognjene, imaš sina, drugačije je," prokomentarisala je pevačica.

Nataša je jedna od omiljenijih estradnih ličnosti na društvenim mrežama pa je tako nedavno pokrenut trend "Koja ste izjava Natase Bekvalac".

foto: Print Screen Twitter

"Voditeljka je htela da mi udeli kompliment, ja sam se malo zbunila. Tek sam to shvatila kasnije, nisam skontala što se ona šokirala" rekla je Bekvalčeva.

foto: Print Screen Twitter

"Moj život je prepun grešaka, ako radite kontra, nećete pogrešiti," nadovezala se Nataša.

foto: preentscreen/twitter

"Sećam se toga, pričala sam da mi je jako teško što nisam žena po meri društva, krivim društvo. Okej je bilo da se udaš, eto ja sam se udala jer je to bilo okej," iznela je stav nakon pročitanog tvita.

foto: Print Screen Twitter

"To je životna filozofija," zaljučila je Bekvalčeva.

Ognjen je upitao ima li nameru da sve svoje izjave kompletira u jednu knjigu

"To ću pred kraj života, jer ću biti razapeta do tada. Možda spaljena kao veštica. Podneću žrtvu ako treba" našalila se pevačica.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.