MILICA PAVLOVIĆ PUKLA 320.000 EVRA NA STAN! Samo u dizajn potrošila preko 50.000, a ovo su DETALJI
Milica Pavlović, Foto: Damir Dervišagić

SVE ŠTO JE ZARADILA, ULOŽILA JE!

MILICA PAVLOVIĆ PUKLA 320.000 EVRA NA STAN! Samo u dizajn potrošila preko 50.000, a ovo su DETALJI

Pavlovićeva je posle višegodišnjeg podstanarskog života odlučila da u luksuznom naselju u Beogradu kupi nekretninu koja ima 90 kvadrata. Trenutno se sa dizajnerkom dogovara o svakom detalju uređenja.

Objavljeno: 18.07.2019. 10:52h
  • 213

Dugogodišnji, gotovo svakodnevni nastupi, neprospavane noći, višednevna snimanja spotova i brojna ulaganja isplatila su se Milici Pavlović, koja je nakon sedam godina otkako je kročila na scenu, konačno odlučila da se skući i kupi luksuznu nekretninu u kojoj će od sada živeti. Naime, po savetu prijatelja, Milica Pavlović je kupila stan koji ima 90 kvadrata u naselju u kojem kvadrat košta 3.000 evra. Sav novac koji je uštedela i zaradila od albuma “Zauvek” uložila je u luksuznu nekretninu.

- Milica je oduvek želela da ima svoj stan, ali je svoje snove želela postepeno da ostvaruje. Ona je karijerista i mnogo je ulagala u karijeru, ali je došlo vreme da razmišlja i o krovu nad glavom. Mnogi su smatrali da je to trebalo i ranije da uradi, ali eto nije se ukazala prilika. Kako je pre nego što je postala zvezda Granda živela u blizini Leskovca, ona je u Beogradu godinama unazad iznajmljivala stan i delila ga sa cimerkom. Takvom načinu života sada je došao kraj - kaže naš izvor i otkriva kako je došlo do toga da se seksi sinjorita odluči baš za ovaj stan.

foto: Dragana Udovičić

- Po savetu prijatelja, a nakon razgovora sa arhitektom, Milica je odlučila da kupi stan u novoizgrađenom luksuznom prestoničkom naselju, gde kvadrat košta 3.000 evra. U istom naselju stanove imaju brojne poznate ličnosti kojima je pre svega bitna bezbednost, ali i dobra gradnja i udobnost. To joj je bila dovoljna preporuka da se tu skući i garancija da će imati privatnost - dodaje naš izvor.

Nakon razgovora koje je obavila, Milica je odlučila da kupi prostrani stan.

- Njenoj sreći nema kraja. Odlučila je da svu ušteđevinu uloži u dom i zbog toga ne žali ni dinara. Osim što samo stan, prostom računicom košta 270.000 evra, ona je u dizajn enterijera uložila još 50.000 evra, tako da je sve ukupno košta 320.000 evra. Na nedeljnom nivou sastaje se sa dizajnerkom enterijera, sa kojom planira bukvalno svaki detalj u stanu - završava naš izvor.

foto: Printscreen: Instagram/senoritamilica

Upravo tokom poslednjeg sastanka sa dizajnerkom enterijera, naša ekipa je uslikala Milicu Pavlović. Naime, ona je oko podneva nasmejana došla u naselje ispred kojeg se sastala sa ženom koja je zadužena za uređenje njenog doma. Nakon što su se srdačno pozdravile, sele su u obližnji restoran u kojem su provele oko sat vremena dogovarajući se o svim detaljima. Milica se oko svega savetuje sa devojkom koja joj uređuje dom, ali krajnji sud donosi sama.

- U restoranu su popile po ceđeni sok i kafu i Milica se o svemu dogovorila sa dizajnerkom. Ona joj je na mobilnom telefonu pokazivala različite komade nameštaja i projekte, a Milica je klimala glavom kroz osmeh i sve odobrila. Nakon sat vremena otišle su do zgrade u kojoj je Milica pazarila stan, a potom se u stanu zadržale još oko 20 minuta. Nakon toga, rukovale su se i svaka je otišla na svoju stranu.

 

Bonus video

(Espreso.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media