DARKO ZABORAVIO NA LORENIN ROĐENDAN! Dete tuguje za ocem, a on napravio još VEĆI SKANDAL
Darko Lazić, Foto: Printscreen

DETE PATI?

DARKO ZABORAVIO NA LORENIN ROĐENDAN! Dete tuguje za ocem, a on napravio još VEĆI SKANDAL

Pevač Darko Lazić, koji je nedavno šokirao javnost izjavom da je "ćerka lepa vest, ali sin je sin", nastavlja i dalje u svom maniru.

Objavljeno:

Naime, on je očigledno zaboravio datum kada je njegova bivša supruga Ana Sević na svet donela njegovo prvo dete, ćerkicu Lorenu, pa se nije udostojio ni da joj čestita rođendan, a kamoli da dođe da je vidi, tvrdi "Alo!".

- Darko se nije pojavio ni na rođendanskom slavlju koje je Ana sama priredila u čast Loreninog rođendana, a koje se desilo desetak dana pre pravog datuma rođenja. Navodno, bio je sprečen da dođe zbog unapred zakazanog nastupa - otkriva izvor i dodaje:

foto: Prinscreen

- Da bi se oprao zbog toga što se nije pojavio na žurki, rekao je kako će on sam da organizuje drugo rođendansko slavlje za svoju mezimicu na dan njenog rođendana i kako će da joj kupi mnogo poklona, ali se to nikad nije desilo. I ne samo da nije priredio proslavu, već detetu nije ni čestitao rođendan 10. jula. Ili je zaboravio kada je rođena, ili je imao preča posla - dodaje sagovornik.

Ana je pokušavala Loreni da opravda situaciju, ali je ona vrlo pametna i zrela devojčica koja sve razume.

- Ona je dete koje sve oseća. Iako joj ništa ne nedostaje pored Ane koja se trudi da joj sve nadoknadi, pre svega ljubavlju, a onda i materijalnim stvarima, putovanjima i igračkama, ona ipak oseća da nešto nije u redu - ispričao je izvor.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.