GOGA SEKULIĆ PROGOVORILA O BOMBAŠKOM NAPADU: Otkrila detalje o EKSPLOZIJI u dvorištu Maje Berović i Jelene Karleuše
Goga Sekulić je jedna od javnih ličnosti šokirana stravičnim napadom, Foto: Preentscren/RTV Pink

opšta panika na estradi

GOGA SEKULIĆ PROGOVORILA O BOMBAŠKOM NAPADU: Otkrila detalje o EKSPLOZIJI u dvorištu Maje Berović i Jelene Karleuše

Prve komšinice nisu u dobrim odnosima zbog Svetlane Cece Ražnatović

Objavljeno:

Kao bomba odjeknula je vest da je nepoznati napadač bacio eksplozivnu napravu u dvorište vila gde između ostalih živi Maja Berović i Jelena Karleuša.

Kako piše "Srpski telegraf", na estradi je nastala opšta panika nakon što se pronela priča da je eksplodirala bomba u dvorištu njihovih koleginica. Goga Sekulić samo je jedna od javnih ličnosti koju je ovaj stravičan napad šokirao.

foto: Dado Đilas

Cela estrada priča da je bačena bomba na kuću Maje Berović. Sad svi pričaju svoju verziju priče ko je to i zašto mogao da uradi, ali činjenica je da su svi ostali šokirani i da je nastala panika među kolegama zbog toga", otkriva Sekulićeva i dodaje da je najvažnije što je sve prošlo samo sa materijalnom štetom.

foto: Printscreen

Koliko sam čula od kolega, Maja je dobro i to je najvažnije. Sve se drugo da popraviti, najvažnije je da niko nije povređen. Strašno je šta se dešava na estradi i kako pevači u današnje vreme nisu zaštićeni", završila je Goga.

Podsećanja radi, prve komšinice već dve godine nisu u dobrim odnosima, nakon što je Maja izjavila da je Svetlana Ceca Ražnatović majka nacije, što joj je Jelena Karleuša silno zamerila.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.