ISTINA O OCU SINA MILICE MILŠE: Svi misle da je Žarko Jokanović otac mladiću NEOBIČNOG IMENA, a ovo je POZADINA!
Žarko Jokanović, Milica Milša, Foto: Dragan Kadić

NEPOZNATI DETALJI

ISTINA O OCU SINA MILICE MILŠE: Svi misle da je Žarko Jokanović otac mladiću NEOBIČNOG IMENA, a ovo je POZADINA!

Završetak sinovljevih studija podstakao je lepu glumicu da se seti mnogih detalja u vezi s njegovim odrastanjem

Objavljeno: 17.07.2019. 21:26h
  • 12

Glumica Milica Milša nikada nije javno govorila o ocu svoga sina!

Antonije Isaković prošle godine odbranio je diplomski rad "Nastanak i uspon nacizma", koji je posvetio svom dedi čije ime nosi, a koji je bio veliki borac protiv fašizma.

foto: Dragan Kadić

– Bila sam veoma ponosna na svog sina kada je diplomirao, i Žarko i ja plakali smo od sreće. Iako već pet godina ne živi s nama, čini mi se da sam tek sada shvatila da više nije beba i da je odrastao čovek – rekla je ranije za "Stori" Milica koja je otkrila i planove svog mezimca:

– Antonije želi da nastavi školovanje, pa je upisao master studije na Fakultetu za međunarodnu politiku i bezbednost, tako da se ovim činom neće mnogo toga promeniti u njegovom životu. Ima ambiciozne planove za budućnost, ali mislim da još nije vreme da se priča o njima. Sada će se fokusirati na svoje doškolovanje, u kome će verujem biti podjednako uspešan kao i do sada jer mu je prosek na fakultetu bio 9,8.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi, momci! Sreća se zove - Antonije ❤👍😀

A post shared by Žarko Jokanović (@zarjok) on

Završetak sinovljevih studija podstakao je lepu glumicu da se seti mnogih detalja u vezi s njegovim odrastanjem, ali i perioda kada je bila samohrana majka i kada je vodila računa o njemu uz pomoć svojih roditelja.

– Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko nije postao deo naših života, bila sam mu i otac i majka. Bilo je mnogo i lepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja koji su u to vreme bili "prostirka" na koju sam mogla da sručim sav teret. Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. aprila, a ja sam krajem maja sa diplomskom predstavom igrala u Ateljeu 212. To ne bih mogla da izvedem bez ogromne podrške majke i oca – iskrena je ćerka čuvenog književnika i akademika.

Bonus video

GOCA TRŽAN DOŠLA NA SUĐENJE, OD MARINKOVIĆA NI TRAGA! Učesnik Parova duguje za alimentaciju 500.000 dinara, a razlog zašto se nije pojavio je STRAŠAN! BRUKA!

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media