KIJA PREOTELA LUNI DEČKA: Kockareva se konačno OSVETILA Đoganijevoj za Slobu! SADA JOJ JE S NJIM SVE VRATILA (FOTO)
Kristina Kockar dugo je čekala na ovaj momanat, Foto: Prinscreen

uzvraća udarac

KIJA PREOTELA LUNI DEČKA: Kockareva se konačno OSVETILA Đoganijevoj za Slobu! SADA JOJ JE S NJIM SVE VRATILA (FOTO)

Ostavila je trag i na Instagramu...

Objavljeno: 21:14h

Kristina Kockar smuvala je bivšeg dečka Lune Đogani, izvesnog Sašu iz Obrenovca, i na taj način se osvetila blogerki za Slobu Radanovića.

Kako Srpski telegraf piše, Slobina bivša žena je bila nepažljiva, pa je u jednom lajvu otkrila svoju lokaciju, kao i sa kim se provodi. Kija je navodno tada bila u Obrenovcu kod Luninog bivšeg dečka, izvesnog Saše u veoma luksuznoj kući.

U snimku koji je danima bio na njenom Instagram profilu Kockareva se hvalila kako uživa kod njega na bazenu, vozi njegovog poršea i kako je on obasipa pažnjom.

Uopaaa ?❤ #kijakockar

A post shared by KRISTINA KIJA KOCKAR (@kijakockararmija) on

Inače, Saša je sa Lunom bio 2017. godine. Anabela Atijas je za javnost tada otkrila da je on navodno njihov prijatelj, a ujedno i obezbeđenje, dok njena ćerka nikada nije demantovala navode da je uživala u Sašinom zagrljaju.

Nakon ovih navoda Sašine komšije su potvrdile da Kija često boravi u Obrenovcu kod njega, ali su otkrili i još jednu šokantnu stvar:

Vidim ja Sašu sa nekom devojkom u kolima, javim mu se kao i svaki dan, kao i on meni, kad pored njega sedi Kija. Baš sam se obradovala kad sam je videla, htela sam da se upoznam sa njom, ali su brzo krenuli dalje. Sledeći dan vidim da Kija vozi Sašina kola i ide do prodavnice, tada mi se prvi put i javila, bila je baš pristojna", priča Sašina komšinica i dodaje kako je Kockareva njegov čest gost.

Često i drugovi dolaze kod Lazića na bazen, pa prave žurke. Nismo znali da li su zajedno ili se samo druže pošto Saša ima veliko društvo. Međutim, sve nam je bilo jasno kada smo videli da Kija baš Sašinog sina vodi na maturu. Je l' vi znate da je Kockareva na maturu vodila Veljka, Sašinog sina?!", rekla je komšinica, koja nije bila iznenađena što je Kockareva pristala na to nakon saznanja da je ona u vezi sa Sašom.

To je taj dečak kojeg je ona pratila, sve je to namešteno. Mi smo se prvo pitali kako baš da nađe dete iz Obrenovca pored toliko škola u Beogradu, a ona ga zbog njegovog tate izvela na maturu. Tada smo shvatili da su oni u vezi i da nije džabe izvela malog Veljka na maturu.

foto: Printscreen Instagram

Posle ovog saznanja Sašina komšinica je ispričala da Kija sa njim izlazi i po obrenovačkim kafićima:

Nije ona svaki dan kod njega, ali baš često dođe ili sama ili sa jednim drugom. Čula sam od dece da su izlazili ovde po kafićima. Viđaju ih i da se voze po gradu, izgleda da se baš lepo slažu", završava komšinica.

Podsećanja radi, Luna i Kija su zaratile kada joj je blogerka u prvoj sezoni "Zadruge" preotela tadašnjeg muža Slobu Radanovića. Od tada ne prestaje rat između njih dve, a sada je očito Kockareva odlučila da uzvrati udarac Đoganijevoj, pa se približila njenom nekadašnjem dečku.

Takođe, Kockareva je pre neki dan prozvala Lunu, rekavši da će postati pevačica preko kreveta, što joj je blogerka oštro zamerila. Kako će Luna reagovati kada sazna za Kijinu novu ljubav, ostaje da vidimo.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.