KIJA POSLE SVEGA PODRŽALA LUNU: Sudbina se PONOVO POIGRALA s njima! Neću da bude RAZAPETA kao ja! ŠOK!
Luna Đogani, Kristina Kija Kockar, Foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić

DA LI JE MOGUĆE?

KIJA POSLE SVEGA PODRŽALA LUNU: Sudbina se PONOVO POIGRALA s njima! Neću da bude RAZAPETA kao ja! ŠOK!

Kija je rešila da ne potcenjuje nekadašnju devojku svog nekadašnjeg muža

Objavljeno:

Kristina Kija Kockar progovorila je o karijeri Lune Đogani, koja je najavila da će postati pevačica nakon pobede u Zadruzi, baš kao što je to učinila prošle godine bivša supruga Slobe Radanovića.

foto: Printscreen Youtube

Naime, ćerka Anabele Atijas uveliko radi na svojoj karijeri, a Kija je rešila da ne potcenjuje nekadašnju devojku svog nekadašnjeg muža, već je pohvalila jednu od pesama koju Luna snima, koju je čula jer je prethodno bila ponuđena njoj.

- Neću da potcenjujem nikoga, hajde da vidimo šta će da se dogodi. Ja sam čak imala prilike da čujem pesmu njenu, imam svoje izvore, samo sam jednu čula, zaista mi se svidela pesma. E, sad ne znam kako će ona to izvesti, s obzorom da je jedna druga pevačica otpevala - rekla je Kija u "Kontraviziji", a ovde se nije zaustavila.

foto: Printscreen

- Neću da je potcenjujem, jer sam i ja bila razapeta zbog toga i zbog pisanja knjige i žiriranja. Mene ona ne ugrožava svakako, svako ima svoje mesto i neka iskoristi svojih pet minuta, mene ne ugrožava - dodala je Kockareva.

Bonus video

NIKOLA LAKIĆ I TRUDNA ALEKSANDRA POSLE FINALA O ZAJEDNIČKOJ BUDUĆNOSTI: Hvala ti ljubavi što si rekla DA! A EVO da li će sa sve BEBOM U PAROVE 8!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.