ONA JE KAO ŠERIF KOJI ZAVODI RED U BLOKU: Komšije Marije Šerifović otkrile njeno PRAVO LICE! Zbog ovog URLA I DRAMI
Marija Šerifović često boravi u Americi, Foto: Marina Lopičić

nepoznati detalji

ONA JE KAO ŠERIF KOJI ZAVODI RED U BLOKU: Komšije Marije Šerifović otkrile njeno PRAVO LICE! Zbog ovog URLA I DRAMI

Ovo još nismo znali...

Objavljeno:

Marija Šerifović je često na relaciji Beograd - Amerika, što zbog poslovnih obaveza, a što privatno. Pevačica trenutno živi na Novom Beogradu, dok se njen stan kod beogradske Arene renovira.

Komšije su otkrile kako se Marija ponaša kada je u sretnu u kraju.

- Ona je retko tu, ne viđamo je često... Dosta putuje i nastupa, često ide i u Ameriku, pa ostane duže. Ali, kad se sretnemo, ljubazno nam se javi i poželi dobar dan ili dobro jutro - rekla je komšinica za Alo, a zatim otkrila da stan u tom bloku zapravo nije u Marijinom vlasništvu, već da ga ona samo rentira.

foto: Dragan Udovičić

- Kažu da je ona u tom stanu podstanar, pošto se njen stan kod „Arene“ renovira. Navodno, renoviranje je potrajalo, a ona nije želela da živi bilo gde, pa je stan iznajmila kod nas - prepričava nam Nena čaršijske tračeve.

- Videla sam je više puta. Nije baš bila ljubazna bogzna kako, ali možda joj nije bio dan. Potpuno je razumem - rekla nam je komšinica Tijana, a onda dodala:

- Kada vidi decu, ona načisto odlepi. Mazi ih, ljubi, udara im pet... Ima puno strpljenja za njih. S druge strane, druženje i fotografisanje sa starijim fanovima kao da je ne zanima. Nekada čak izgleda kao šerif koji bi da zavodi red u bloku - priča komšinica Tijana i prepričava nedavnu neprijatnu situaciju, kojoj je slučajno prisustvovala.

Marija važi za nekog ko ume veoma impulsivno da reaguje, što je često pokazivala tokom žiriranja u "Zvezdama Granda", a jedna komšinica je ispričala sitaciju u kojoj je Šerifovićeva besnela.

foto: Sonja Spasić

- Usled poplava, njeno parking-mesto, koje se nalazi sprat ispod nivoa, bilo je pod vodom. Ona je toliko dramila, urlala i drala se na momke iz obezbeđenja, odnosno portire, na ulasku u blok. Kao da su oni krivi što je kiša pala. Drala se da je ništa ne zanima i da joj stvore drugo parking-mesto jer mora da žuri - ispričala je ona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.