BILA JE OMILJENA ŽENA NA TELEVIZIJI I SAMO JE NESTALA: Nećete verovati gde SADA RADI i kako izgleda!
Emisija "Žene", Foto: Printscreen

NJENU EMISIJU GLEDATE SVAKI DAN

BILA JE OMILJENA ŽENA NA TELEVIZIJI I SAMO JE NESTALA: Nećete verovati gde SADA RADI i kako izgleda!

Dugogodišnja novinarka i TV voditeljka Nataša Ristić poslednjih godina povukla se sa malih ekrana i posvetila se radu iza kamere.

Objavljeno:

Nataša iza sebe ima bogatu novinarsku karijeru, a poslednja emisija koju je vodila bila je "Žene" na TV "Prva" u kojoj je domaćica bila zajedno sa još četiri koleginice - Marijom Kilibardom, Irinom Vukotić, Majom Volk i Ivanom Zarić.

Nakon toga prešla je na RTS, gde radi kao jedan od urednika "Beogradske hronike". Pored toga, godinama radi kao predavač veština komunikacije, a kako je sama svojevremeno istakla u jednom trenutku je pomišljala da se zbog stresa potpuno povuče iz sveta medija.

foto: Printscreen

U skladnom je braku sa suprugom Ivanom, kompozitorom i muzičkim urednikom, sa kojim ima sina Mihaila. Intervjue daje retko i veoma je posvećena porodičnom životu.

– Kao i većina, živimo, u najboljem slučaju, na pozitivnoj nuli verujući da je dozvoljeni minus jedan od boljih bankarskih izuma. Nerviraju me bezobrazluk i bahatost, odsustvo mera i standarda, što sve može i ovako i onako - rekla je Nataša pre dve godine za "Blic ženu".

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.