KONAČNO JE DOŠAO TAJ DAN: Dea Đurđević od sutra ponovo na TV! 5 meseci nakon NESREĆE voditeljka SPREMNA ZA POSAO
Dea Đurđević se vraća na posao, Foto: Printscreen Instagram

veliki povratak

KONAČNO JE DOŠAO TAJ DAN: Dea Đurđević od sutra ponovo na TV! 5 meseci nakon NESREĆE voditeljka SPREMNA ZA POSAO

Prepoznatljivi voditeljski tandem, Dea i Sarapa, vraća se na male ekrane

Objavljeno: 16:28h

Pet meseci nakon teške saobraćajne nezgode, Dea Đurđević, voditeljka jutarnjeg programa "Novo jutro", konačno se vraća na TV Pink!

Željko Mitrović nedavno je na svom Instagramu najavio Dein povratak u julu, iako tačan datum nije otkrivao, zbog procesa oporavka, koji je i dalje u toku.

Danas ponosno i sa radošću možemo da saopštimo da će Dea od četvrtka 11. jula ponovo sa Predragom Sarapom voditi "Novo jutro". Popularna voditeljka je 20. juna bila gost-voditelj u "Novom jutru" - prvo je razgovarala sa Sarapom, koji joj je svih ovih pet meseci čuvao mesto pored sebe, a potom su njih dvoje, kao prepoznatljivi voditeljski tandem intervjuisali predsednika Srbije Aleksandra Vučića", stoji u saopštenju ružičaste televizije.

foto: Printscreen Youtube

Dea se sada u jutarnji program vraća za stalno, dakle, od sutra će svakog ponedeljka, četvrtka, petka i vikendom, milionskom auditorijumu poželeti dobro jutro i srećan početak dana.

Jedva čekam! Konačno je došao taj dan i ja sam neizmerno srećna što se vraćam u najgledaniji jutarnji program. Obećavam gledaocima da ćemo imati potpuno nove i drugačije teme, nove i još zanimljivije goste! Već smo najgledaniji jutarnji program na svim komercijalnim televizijama, a verujem da ćemo biti još gledaniji", poručila je Dea.

I Sarapa se raduje njenom povratku u jutarnji program i smatra da će to biti dodatni podsticaj da "Novo jutro" ostvari još bolje rezultate.

foto: E-stock, Časlav Vukojičić

Sve nas raduje Dein povratak u program posle višemesečnog odsustva. To je veliko pojačanje za 'Novo jutro'. Kao tim smo imali odlične rezultate, a očuvali smo rejting koji će sada biti daleko bolji. Naša Deica se vraća i to je podsticaj za ceo tim 'Novog jutra' da budemo još bolji. I mi i gledaoci je čekamo sa nestrpljenjem. Sve će biti vedrije i lepše uz našu Deu. Gledaoci će se buditi iz najbolji jutarnji tandem", rekao je Sarapa.

Osim što ćete od sutra Deu gledati u "Novom jutru", ona će u nedelju 14. jula biti gost kod Tijane Price i Ognjena Nestorovića u omiljenoj emisiji o poznatima "Premijera - Vikend specijal". Dea će govoriti o toku lečenja, trenutnom zdravstvenom stanju i svemu što je očekuje u narednom periodu.

foto: E- stock, Mirko Rodić

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.