Nema poverenja u mamu: Sin Lepe Brene uzeo organizaciju rođendana u svoje ruke! (FOTO)

shvatio je jako ozbiljno

Nema poverenja u mamu: Sin Lepe Brene uzeo organizaciju rođendana u svoje ruke! (FOTO)

Iako je ponosna mama Lepa Brena glavni organizator 18. rođendana Viktora Živojinovića, slavljenik je u poslednjem trenutku odlučio da stvari uzme u svoje ruke
Objavljeno: 09:32h

Najmlađi Živojinović, Viktor, svakodnevno posećuje halu u kojoj će biti organizovana proslava njegovog rođendana i sa majstorima radi na pripremi prostora od 2.500 kvadratnih metara, gde će se naći blizu 400 zvanica. Dok scenografija stiže iz celog sveta, Živojinović pravi raspored gde će ko od gostiju sedeti. Viktor kontroliše i postavljanje bine na kojoj će najveće zvezde pevati njegove omiljene pesme. Ceco, izvini, ali... Veljko će se postideti svog punoletstva, kad vidi kakav žur Brena sprema svom sinu!

Brenine
sama Brena će svom sinu otpevati nekoliko pesama bira i odevnu kombinaciju za to veče. Najskuplje srpske svadbe! Nole se otvorio više od Arkana, ali obojica su štekare za ova dva momka!
izrađene su i majice sa Viktorovim likom i simpatičnim natpisom biti ljudi koji pripadaju svetskoj biznis eliti. budući da su Brena i Boba pripadnici svetskog džet-seta dugi niz godina.
Alo.rs

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.