BILA JE U GRUPI LUNA I UČESTVOVALA NA FARMI: MUŽ JE FIZIČKI ZLOSTAVLJAO I oteo joj dete, sada izgleda OVAKO!
Kristina Čanković, Foto: Printscreen Instagram

NESTALA

BILA JE U GRUPI LUNA I UČESTVOVALA NA FARMI: MUŽ JE FIZIČKI ZLOSTAVLJAO I oteo joj dete, sada izgleda OVAKO!

Balerina i pevačica Kristina Čanković zamenila je 2006. godine Maju Marković u grupi "Luna".

Objavljeno:

Sa Čedom Čvorkom snimila je jedan album 2007. godine, zatim se pojavila na festivalu "Sunčane skale" naredne godine, a potom je napustila grupu.

Pažnju domaće javnosti privukla je ponovo 2006. godine kada je postala učesnica rijaliti šoua "Farma 7".

Vreme je za vracanje u top formu!!!

A post shared by Kristina Čanković (@kristinacankovic) on

Tokom boravka na imanju u Lisovićima ulazila je često u sukobe sa drugim učesnicima i pravila haos, a nakon izlaska iz rijalitija otkrila je da je preživela pravu porodičnu dramu.

Ona je otkrila medijima da joj bivši muž ne dozvoljava da viđa njihovog sina Luku, kao i da je tokom braka trpela fizičko nasilje sa njegove strane.

- Tačno je to što ste čuli. Tužila sam bivšeg muža jer mi je oteo dete! Sin me je željan, i ja sam njega. Sav novac koji sam dobila od učešća u rijalitiju daću na advokate. Prolazim kroz golgotu, plačem po ceo dan i nije mi ni do čega. Svesna sam da sam pogrešila što sam trpela nasilje sve ove godine, ali to je bilo zbog toga što sam verovala da će se nešto promeniti i da će se on dozvati pameti zbog deteta. Moj sin iz prvog braka je mog drugog muža obožavao, a onda, kad se rodio Luka, nastao je toliki haos da tokom noći nismo smeli da odemo u toalet da gospodina ne bismo probudili jer bi onda bio delirijum u kući - priznala je Kristina.

Kako Espreso.co.rs saznaje Kristinin sin Luka je sada sa njom, tačnije o njemu brine Kristinin otac, a bivša balerina se bori sa zdravljem već duže vreme.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.