PRODAVALA PECIVA I NOSILA PATIKE S RAZVALJENIM ĐONOM: Sanja Marinković otkrila POTRESNE DETALJE iz života!
Sanja Marinković, Foto: Printscreen Youtube

ŽIVOT JE NIJE MAZIO

PRODAVALA PECIVA I NOSILA PATIKE S RAZVALJENIM ĐONOM: Sanja Marinković otkrila POTRESNE DETALJE iz života!

Priznala je da joj nije bilo lako

Objavljeno:

U okviru igre koju su igrali gosti emisije "Amidži šou", voditeljka "Magazina In", Sanja Marinković, otkrila je nešto što je sve zaprepastilo.

- Da li je Sanja u mladosti prodavala nakit, peciva, igračke ili telo? - glasilo je pitanje za goste, a jedini tačan odgovor je dala Teodora Džehverović koja je na tabli napisala pecivo, a onda je usledilo i Sanjino priznanje.

foto: Damir Dervišagić

- To je bilo mnogo davno, kada sam živela u Londonu. Tako sam dodatno zarađivala svoj honorar. Tada sam radila u butiku, prodavala sam farmerke, a onda sam radila u poslastičarnici, tako sam se snalazila. Onda sam stalno nosila jedne patike, bilo mi je izuzetno naporno. To je strašno težak posao gde nisi smeo da sedneš po 10 sati. Čak i kada nemaš posla, morao si da stojiš i da se praviš da radiš. Ja sam jedne farmerke sklapala po 100 puta. Na kraju kada sam taj posao odradila i trebalo je da se vratim u Beograd, ja sam te patike ponela zato što je đon bio potpuno razvaljen da svima pokažem koliko sam radila i da ja to mogu - otkrila je voditeljka.

Bonus video

BREGINI MUZIČARI OSTALI U ČUDU KADA SU VIDELI PRIZOR ISPRED SEBE: Publika skandira u transu pred naletom ADRENALINA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.