KAD SE OŽENIO BIO JE BOLESNO LJUBOMORAN: Supruga Sergeja Ćetkovića je LEPA KAO BOGINJA! (FOTO)
Sergej Ćetković vodi privatni život daleko od očiju javnosti, Foto: Printscreen/youtube

SREĆAN BRAK

KAD SE OŽENIO BIO JE BOLESNO LJUBOMORAN: Supruga Sergeja Ćetkovića je LEPA KAO BOGINJA! (FOTO)

Čuva je kao malo vode na dlanu

Objavljeno:

Sergej Ćetković je jedan od omiljenih regionalnih pevača. Vodi miran privatni život, a svoju suprugu retko prikazuje javnosti.

Prilikom gostovanja u jednoj emisiji, Sergej je rekao da on jeste glava porodice, ali da u stvari iza svakog uspešnog muškarca stoji pametna žena.

foto: Damir Dervišagić

- Postoji ona "ako je muškarac glava porodice, onda je žena vrat", moja Kristina je pametna žena i zavređuje svu moju ljubav i poštovanje - otvoreno je rekao pevač.

Posle konstatacije voditeljke da su njegovi prijatelji izjavili da je veoma ljubomoran, Sergej je iskreno priznao da je na početku braka bio bolesno ljubomoran.

foto: Damir Dervišagić

- Na početku braka bio sam nesnosno ljubomoran, ali sa 23 godine, kada sam se oženio, drugačije gledaš na sve. Međutim, posle određenog vremena shvatiš da to ne donosi ništa dobro, da sam klasična budala s tim stavom. Dobro je imati malu dozu ljubomore da bi se održala strast, ali bolesna ljubomora nikako - obrazložio je pevač.

Bonus video

ON JE KONTROVERZNI REPER, SKANDAL MAJSTOR: Nikada nećete pogoditi ko su Rastini roditelji i čime se bave! A kad pročitate njegove reči upućene MAJCI, naježićete se

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.