ŠTA BI REKLA DA TI LENA SAOPŠTI DA JE ZALJUBLJENA U LANU? Za Gocu Tržan kažu da je nakaza jer PODRŽAVA GEJ PRAVA!
Goca Tržan ponosno je istakla da podržava različitosti, Foto: Printscreen/ Instagram/ gocatrzan

NA METI OSUDA

ŠTA BI REKLA DA TI LENA SAOPŠTI DA JE ZALJUBLJENA U LANU? Za Gocu Tržan kažu da je nakaza jer PODRŽAVA GEJ PRAVA!

Borba još uvek traje, a Goca Tržan je samo jedna od javnih ličnosti koji otvoreno podržavaju LGBT populaciju

Objavljeno:

U Beogradu je proteklog vikenda održana peta po redu Parada ponosa pod sloganom "Borba još uvek traje - pridruži se!".

Povorci boraca za LGBT prava pridružila se i istaknuta estradna umetnica Goca Tržan, koja ranije nije učestvovala u sličnim skupovima, ali je ove godine rešila da ponosno podrži ovu manjinu.

Njen potez se nije dopao delu Srbije koja ne podržava LGBT prava, te se nisu ustručavali da pevačicu zbog toga vređaju na društvenim mrežama.

"Šta bi rekla Leni da ti, ne daj Bože, saopšti da je zaljubljena u Lanu", "Goco, brate, šta uradi? Zar ti ovo da podržavaš?! Ovo ti baš nije trebalo! Užas", "Jel to znači da i pedofiliju podržavate", "Promiskuitetni, bolesni, leče se o trošku zdravstvenog osiguranja od bolesti izazvanih razvratnim životom", samo su od nekih komentara koji su se našli ispod fotografije s Parade ponosa koju je pevačica objavila na svom Instagram nalogu.

1 / 6 Foto: Printscreen

Ona se ovim povodom oglasila i na svom Tviter nalogu, gde je napisala:

"Okačila na Instagramu sliku sa #pride i nisam zabranila komentare! Znači od "bolesnici" do "nakaze"! Šta je bre s ljudima? Jesmo li zaista toliko primitivni?"

Očekivano, ispod ovog pevačicinog statusa nadovezala nekolicina korisnika ove društvene mreže, a s nekima je i ušla u otvorenu polemiku.

Baš kao što i sam slogan ovogodišnje Parade ponosa kaže, "Borba još uvek traje", a Goca Tržan je samo jedna od javnih ličnosti koji otvoreno podržavaju LGBT populaciju. Osim nje, prethodnim šetnjama pridruživali su se Jelena Karleuša, Nataša Bekvalac, Mirjana Karanović, Čedomir Jovanović i mnogi drugi.

Bonus video

Predrag Azdejković o Paradi "Ponos Srbije"

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.