NA DANAŠNJI DAN SU MI OTKRILI TUMOR: Pismo PINKOVE ZVEZDE rasplakaće i NAJTVRĐA SRCA! Njen život je TEŠKA BORBA!
Sanja Mikić osvojila je drugo mesto u Pinkovim zvezdama, Foto: Printscreen Youtube

NJEN DRUGI ROĐENDAN

NA DANAŠNJI DAN SU MI OTKRILI TUMOR: Pismo PINKOVE ZVEZDE rasplakaće i NAJTVRĐA SRCA! Njen život je TEŠKA BORBA!

Svi su se raznežili

Objavljeno:

Sanja Mikić, drugoplasirana takmičarka "Pinkovih zvezda" pokazala je svoj dar i talenat za pisanje i recitovanje u popularnom takmičenju. Mnogi nisu znali da se iza njene lepote i osmeha krije tužna priča.

Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju i tekst kojim je otkrila deo svog života. Sanja je, naime, ispričala zbog čega je 1. jul njoj posebno važan datum.

foto: Printscreen Youtube

- Danas je moj drugi rođendan. Na ovaj datum su mi otkrili tumor pre par godina i od tada ga slavim kao svoj drugi rođendan, jer se sve, Bogu hvala, super završilo. Vi ste mi dali još jedan razlog, imam kome da pišem. Vi ste mi dali razlog da slavim budućnost! Zbog vas se osećam kao da sam opet rođena da radim ono što volim.

Hvala vam. Vi ste moji. Ovo što osećam ne znam kako da vam vratim! Danas slavimo divan početak. Hvala vam što ste svoj deo podelili da bih ja pobedila, mene! Izgleda mi je 1. jul predodređen samo za pobede! One najvrednije... životne - napisala je Sanja.

Nakon ovoga podršku joj je pružila i Kristina Kija Kockar.

Bonus video

DŽEJLU JE U RODNOM GORAŽDU DOČEKALO PREKO 10.000 LJUDI: Pobednica Zvezda Granda i Marija Šerifović podigle su sve na noge!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.