MEDIJI BRUJE O TOME DA JOJ JE KIJA SKINULA DEČKA: Dušica KONAČNO otkrila ISTINU o svom EMOTIVNOM STATUSU!
Dušica je jedno od omiljenih TV lica na obima prostorima, Foto: Printscreen Youtube

SREĆNA I NASMEJANA

MEDIJI BRUJE O TOME DA JOJ JE KIJA SKINULA DEČKA: Dušica KONAČNO otkrila ISTINU o svom EMOTIVNOM STATUSU!

Voditeljka se prisetila i samog početka Zadruge 2, kada je, kako kaže, doživela jedan od najemotivnijih momenata

Objavljeno:

Voditeljka Zadruge, Dušica Jakovljević gostovala je u emisiji "Premijera - Vikend specijal" i progovorila na mnoge goruće teme.

Ona je sa voditeljima Ognjenom Nestorovićem i Tijanom Pricom, ali i sa širokom auditorijumom, podelila kakav je njen trenutni emotivni status i kako stiže da uklopi privatni i poslovni život.

foto: Printscreen Youtube

- Ja sam stalno zaljubljena. Ne žalim se. Stižem sve uz pomoć mame i tate, ništa ne bih mogla bez njih i bez njihove pomoći. Ali Anđela i Ognjen su stvarno dobra deca, ja sam ponosna na njih - otkrila je Dušica.

Voditeljka se prisetila i samog početka Zadruge 2, kada je, kako kaže, doživela jedan od najemotivnijih momenata, jer su joj samo nekoliko dana pre toga nepoznati napadači podigli automobil u vazduh.

foto: Printscreen Youtube

- Meni je ova sezona počela prilično emotivno, ja ću do kraja života pamtiti to kada sam 6. septembra stala na binu i dobila onakav aplauz publike, koja me je podržala na taj način. Ovo je samo kruna cele sezone, koja nije bila laka, ali je bila mnogo lepa. Mnogo mi je drago što sam videla sa kim radim, kakva je ekipa, srećna sam što radim sa ljudima koje stvarno volim. Mi koji radimo Zadrugu smo svi povezani kao porodica, sve to budi emociju u meni. Ja sam veliki emotivac i sve što radim gazim punom parom - istakla je Dušica.

Bonus video

PROKLJUČALA VODA U BAZENU! Milica Pavlović dohvatila vrelu drugaricu u sred bela dana, a tek su počele da piju! OPUSTILE SE

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.