Nije izdržao! Marinko Madžgalj preminuo posle hrabre borbe sa opakom bolešću! (FOTO)

Zbogom Čedo Veljo!

Nije izdržao! Marinko Madžgalj preminuo posle hrabre borbe sa opakom bolešću! (FOTO)

Oprobao se i kao voditelj i pokazao svoje umeće, međutim pozorišni angažman u predstavama: Hasanaginica, Sine, Molijer mu je na pocetku karijere doneo mu je veliku popularnost
Objavljeno: 10:14h

Glumac Marinko Madžgalj preminuo je posle teške bolesti u 37. godini. Napokon! Dobre vesti za Marinka Madžgalja! Svi smo uz njega! (FOTO) Marinko Madžgalj rođen je 1978. u Beogradu, ali je odrastao i u Kotoru. Popularnost je stekao u televizijskoj seriji Crni Gruja, ali i u grupi Flamingosi u kojoj je zajedno sa Ognjenom Amidžićem. Pretužno! Prerano si nas napustio! Ovako su se glumci i pevači oprostili od Madžgalja! (FOTO) Oprobao se i kao voditelj i pokazao svoje umeće, međutim pozorišni angažman u predstavama: Hasanaginica, Sine, Molijer mu je na pocetku karijere doneo mu je veliku popularnost, tako da mnogo njih dolazi na predstave i danas samo da bi gledalo ovog mladog i popularnog glumca.

Bio je oženjen glumicom Dubravkom Mijatović s kojom ima ćerku, a sa partnerkom Lanom s kojom je potom dobio još jedno dete. (Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.