DARKO LAZIĆ JE BIO RAZVALJEN OD SVEGA I SVAČEGA, DA LI JE ODGOVARAO? Đorđe David NAJSTRAŠNIJE isprozivao pevača
Đorđe David o saobraćajnoj nesreći Darka Lazića, Foto: Nemanja Nikolić

BUJICA TEŠKIH REČI

DARKO LAZIĆ JE BIO RAZVALJEN OD SVEGA I SVAČEGA, DA LI JE ODGOVARAO? Đorđe David NAJSTRAŠNIJE isprozivao pevača

Izneo je svoj stav

Objavljeno:

Đorđe David jedan je od onih koji skoro pa uvek otvoreno i iskreno kažu šta misle o određenoj temi, a kada su u pitanju poroci na estradi bio je vrlo direktan.

Kako kaže, seks, droga, alkohol, prostitucija i sve ostale prljave stvari - danas idu uz turbo folk muziku.

- Danas imate da zvezde iz rijalitija pevaju i na osnovu svog spuštanja na najniže moralne grane prave karijere kao pevači ili glumci. Danas ljudi koju su r’n’r su najobrazovaniji, najčistiji u duhovnom i moralnom smislu u odnosu na sve ove druge. Koliko droge u ovom trenutku ima među mladim izvođačima narodne i turbo folk muzike, u r’n’r nikada nije bilo, čak ni u vreme stare Jugoslavije - kaže David.

Na konstataciju da su rokeri poput Sonje Savić i Megi Stefanović svoj poročan život vodili do kraja istog, Đorđe kaže da su one svoje platile.

- One su svoj danak platile. Njihova dela ostaju generacijama i generacijama. Međutim, najsvežiji primer kada je u pitanju nešto što se dešava dvehiljaditih je Darko Lazić, čovek koji je razvaljen od svega i svačega, napravio takav sudar kakav je napravio. Da li je zakonski kažnjen? Da li je pred zakonom odgovarao za to što je uradio? - pita se David.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.