UHAPŠENA POZNATA PEVAČICA: Zbog BAHATOG PONAŠANJA i SVAĐE S POLICIJOM odmah su je priveli! Evo kakva KAZNA JE ČEKA!
Zasustavili je zbog brze vožnje, a ona tek tad dodala gas i krenula u fajt, Foto: Zorana Jevtić

napravila incident

UHAPŠENA POZNATA PEVAČICA: Zbog BAHATOG PONAŠANJA i SVAĐE S POLICIJOM odmah su je priveli! Evo kakva KAZNA JE ČEKA!

Potvrdila da su je pripadnici MUP odveli u stanicu!

Objavljeno:

Zvezda "Granda" Aleksandra Mladenović privedena je, nakon što ju je policija zaustavila zbog toga što je vozila auto nedozvoljenom brzinom.

Policija je ustanovila i to da pevačica vozi auto posle ponoći sa probnom dozvolom, što je takođe kršenje propisa, ali sve bi se možda dobro završilo da pevačica nije krenula da se raspravlja sa policijom.

foto: Damir Dervišagić

Pripadnici MUP su je potom priveli!

Aleksandru su presretači uhvatili oko jedan sat posle ponoći. Njena je sreća što nije imala alkohol u krvi, inače bi joj sledila policijska stanica i trežnjenje do jutra. Ali pošto je bila bahata, ipak su je priveli. Ona je mislila da će se izvući na lepe oči i na to što je poznata, ali nije joj upalilo, pa je dobila dva kaznena boda, plus mesec dana zabrane upravljanja motornim vozilom i novčanu kaznu od 15.000 dinara", kaže izvor za Svet.

Ovu priču potvrdila je i sama Aleksandra.

Sve je tačno i priznajem da je to sve bilo mojom krivicom i da sam pokušala da se izvučem. Vraćala sam se sa rođendana i vozila malo brže, nisam ni primetila da me juri presretač. Kada su me zaustavili, pokušala sam da im objasnim, ali nisu hteli da me puste, pa smo se tu raspravljali i zato su me priveli. Provela sam nekoliko sati u stanici i onda su me pustili. Sada poštujem propise i ne planiram da vozim posle 23 sata, dok mi ne istekne probna dozvola", rekla je Mladenovićeva.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.