KIJA SKINULA DUŠICI DEČKA! Otišla sa zauzetim FUDBALEROM na letovanje, a evo šta ih je ODALO
Kija i Dušica, Foto: Printscreen

AUUUH

KIJA SKINULA DUŠICI DEČKA! Otišla sa zauzetim FUDBALEROM na letovanje, a evo šta ih je ODALO

To je pravi razlog njihovog sukoba?!

Objavljeno: 09:58h

Kija Kockar navodno je smuvala fudbalera Miloša Dimitrijevića. Pevačica već pet dana uživa u Istanbulu sa novim dečkom, koji je donedavno bio u vezi sa voditeljkom "Zadruge" Dušicom Jakovljević.

- Kija je u poslednje vreme imala mnogo obaveza oko snimanja "Pinkovih zvezdica" i "Pinkovih zvezda" pa je pobegla iz Beograda u Istanbul da se odmori od svega, a tamo se videla sa prijateljem, koji odavno živi i radi u Turskoj. On ju je upoznao sa Milošem, koji je sticajem okolnosti bio u Istanbulu. Ovaj bivši vezista Crvene zvezde i FJ Sidnej se dopao Kiji već pri prvom susretu - otkriva navodno izvor.

Prema njegovim rečima atraktivna zadrugarka i sin legedarnog fudbalera Zorana Čave Dimitrijevića odmah su kliknuli i dogovorili sastanak.

? #makeupfreethursday

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on

- Otišli su na večeru u čuveni restoran u Istanbulu, koji posećuju svetske zvezde. Kija mu je priznala da je definitivno završila sa bivšim mužem Slobom Radanovićem, kao i da je spremna za novu ljubav. Miloš joj je pričao o svojoj prošlosti, rekao je da je nekoliko meseci bio sa Dušicom, ali da su raskinuli u martu. Iste večeri su se smuvali - priča sagovornik i dodaje:

- Otad se ne odvajaju. Miloš je očaran Kijom, stalno joj deli komplimente, govori joj da je najlepša žena koju je video, kupuje joj cveće i čini razne romantične gestove.

Pošto je okačio kopačke o klin, Dimitrijević je počeo da se bavi biznisom u inostranstvu, ali će sada imati lep razlog da češće dolazi u Beograd.

foto: Printscreen Instagram

- On živi na relaciji Srbija - Francuska, pa je obećao Kiji da će joj pokazati Pariz. Takođe, dogovorili su se da Miloš bude u Srbiji kad god može, kao i da je prati na pojedinim nastupima. Rekla mu je da će, ako sve bude kao do sada, što pre da ga upozna sa majkom Nadicom, jer je zanima njeno mišljenje o njemu. Definitivno planiraju ozbiljnu vezu - rekao je izvor.

Kija se oglasila oko ovih navoda i kratko rekla:

- Nemam komentar. Uživam na odmoru jer ću kad se vratim u Beograd imati mnogo obaveza. Moram da snimam emisije, ali i novi spot - priznala je ona.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.