U CECINOJ KUĆI NA KIPRU DESIO SE UŽAS! Policija je tamo imala NIKAD ČUDNIJU SITUACIJU sa PROGONITELJEM
Ceca Ražnatović, Foto: Printscreen

HOROR!

U CECINOJ KUĆI NA KIPRU DESIO SE UŽAS! Policija je tamo imala NIKAD ČUDNIJU SITUACIJU sa PROGONITELJEM

Da je zaista opterećen Cecom toliko da je progoni najbolje pokazuje Instagram nalog izvesnog O. L.

Objavljeno:

Pevačica Ceca Ražnatović nedavno je doživela neprijatnost kada joj je javljeno da je javnosti nepoznat čovek upao u njenu kuću na Kipru. Naime, izvesni O. L. je ušetao u dvorište vile u kuću i nije nameravao da izađe.

- On je provalio u podrum Cecine kuće i tu je boravio nekolik dana. Kada su komšije primetile da se po dvorištu šeta nepoznat čovek, odmah su pozvali policiju, kaja je brzo reagovala. Izvesni O. L. se opirao policiji koja je došla da ga uhapsi. Kada su ga priveli, on je vikao: "Zašto me hapsite, ovo je moja žena!", aludirajući na Cecu - rekao je izvor koji je upućen u celu priču i dodao:

- On je odmah deportovan za Srbiju, po prijavi koja je podneta protiv njega vidi se da boravi na Čukarici, a da je rođen u Sarajevu. Oni koji su imali prilike da se sretnu sa njim kažu da je psihički bolesnik i da je zaljubljen u Cecu i da zato pokušava na sve načine da dođe do nje. Ovo nije prvi put da se ovakva stvar dešava sa istim čovekom. Prvi put kada je upao na posed na Kipru bio je uhapšen i deportovan za Srbiju. Kada je drugi put provalio, uspeli su da ga izbace, ali se vratio i treći put. Svaki put on viče kako je Ceca njegova žena i kako on živi tu.

Da je zaista opterećen Cecom toliko da je progoni najbolje pokazuje Instagram nalog izvesnog O. L. On na svom profilu objavljuje fotografije folk dive uz poruke da je jako želi i da sprema svadbu. On je nedavno objavio i fotografiju na kojoj je napisao da se nalazi u Aja Napi uz poruku: "Želim te, Ceki, tako te ludo želim", a zatim dodao: "Svadba, Svetlana, ljubavi!"

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.