GOGA SEKULIĆ OTKRILA ZBOG ČEGA SE MUŽ NALJUTIO NA NJU: Pevačica ceo život trpi OVO, a isto je i njen otac RADIO!
Goga Sekulić, Foto: Printscreen

iskrena

GOGA SEKULIĆ OTKRILA ZBOG ČEGA SE MUŽ NALJUTIO NA NJU: Pevačica ceo život trpi OVO, a isto je i njen otac RADIO!

Pevačica je objasnila da su njih dvoje razdvojeni zbog posla

Objavljeno:

Goga Sekulić već neko vreme pokušava da stane na put pričama o razvodu nje i supruga Uroša Domanovića, sa kojim je nedavno i dobila sina. Pevačica je objasnila da su njih dvoje razdvojeni zbog posla, a odna se prisetila i svog oca koji je često bio na službenim putovanjima dok su ona i sestra odrastale.

"Putujem sa bebom, Uroš će se pridružiti kada bude imao vremena, a ja i bebica idemo da uživamo. Kako ako on ima obaveze? On će doći, ali čuj 100%? Danas više ne znaš šta je 100%", našalila se pevačica na svoj račun.

?❤️? @konzulat_waterfront

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on

"On je pročitao da sam ga ja otpratila sa Instagrama. Malo se naljutio, ali dobro… Ispada da smo mi prvi slučaj da su roditelji razdvojeni trenutno zbog posla I karijere. Ne. Ja kada sam bila mala, nama je tata radio po Evropi i svetu, dolazio je kad je imao odmor ili bi sestra i ja sa mamom odlazile kod njega", priznala je Goga u emisiji "Premijera" kada se prisetila svog detinjstva, a ponašanje supruga Uroša je nedvosmisleno podseća na oca, što pevačica ne smatra ni najmanjim problemom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.