POZNATA PEVAČICA ĆE U SUBOTU ŠETATI NA PRAJDU! Ranije se LJUBILA SA ŽENOM, išla i u GEJ klubove
Pevačica će s ponosom prošetati gradom, Foto: Printscreen

OTKRIVAMO!

POZNATA PEVAČICA ĆE U SUBOTU ŠETATI NA PRAJDU! Ranije se LJUBILA SA ŽENOM, išla i u GEJ klubove

Prethodnih godina mnoge poznate ličnosti podržale su ovakve akcije, te su isticali da su borci za prava pripadnika LGBT populacije

Objavljeno: 18:09h

Ovog meseca u Beogradu će biti održana Parada ponosa pod sloganom "Borba još uvek traje, pridruži se".

Prethodnih godina mnoge poznate ličnosti podržale su ovakve akcije, te su isticali da su borci za prava pripadnika LGBT populacije.

Pevačica Goca Tržan do sada nije učestvovala na ovim skupovima, međutim, ove godine će po prvi put, s ponosom, prošetati gradom.

foto: Vladimir Sporčić

Ono što je zanimljivo, jeste to što pop zvezda neretko govori o ovoj temi, čak je ispričala da je čest gost u gej klubovima, ali je otkrila i da je imala sitacije u kojima se ljubila sa ženom.

- Pa da, imala sam te situacije. Gej klubovi su najbolje mesto za provod, tamo su svi opušteni. Poljubila sam se nekoliko puta sa ženom. Ja obožavam žene. One su savršena bića i nose ogroman teret na leđima, ali me ne privlače seksualno.

Pop zvezda je nedavno podigla pravu prašinu na Tviteru, kada je napisala da je vreme da se zaljubi u ženu, iako uživa u ljubavi sa suprugom Rašom.

Međutim, bez obzira na sve, ona ne krije da je isključivo privlače samo muškarci, iako bi se i te kako odlično složila sa jednom ženom.

"Nikada me nisu privlačile žene, ali bih se možda baš super složila sa jednom. Ubiće me mama", izjavila je Goca.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.