BAKA PRASE UKRAO DECI MATURU: Upao nepozvan, OBEZBEĐENJE GA PUSTILO jer je poznat A ONDA CIRKAO NA RAČUN RODITELJA!
Foto: Printscreen

UUU AL TI FORA, ALAL VERA!

BAKA PRASE UKRAO DECI MATURU: Upao nepozvan, OBEZBEĐENJE GA PUSTILO jer je poznat A ONDA CIRKAO NA RAČUN RODITELJA!

U moru tih genijalnih klipova, za oko nam je zapao poslednji koji je objavljen, a koji za nepuna dva dana broji preko 500.000 pregleda

Objavljeno:

Baka Prase, poznati je jutjuber, koji usled neuspešnog pokušaja da upiše muzičku Akademiju, otvara jutjub kanal "Baka prase", i uz još par nekakvih autotjun hitića postaje totalna senzacija među klincima i današnjom omladinom.

Osim toga što je Baka Prase lepuškast dečkić, nije baš najjasnije šta je to toliko fascinantno kad je reč o samom sadržaju, i idejama za emisije koje izbacuje na Jutjub.

foto: Printscreen

U moru tih genijalnih klipova, za oko nam je zapao poslednji koji je objavljen, a koji za nepuna dva dana broji preko 500.000 pregleda.

U pokušaju da shvatimo šta je to toliko interesantno, pogledasmo ceo prilog, s teškom mukom, i idalje nam ništa nije jasno.

A priča otprilike ide ovako: Baka Prase kako reče nikad nije bio na maturi, pa je rešio da sada, kao konj od 23, upadne na jednu od maturskih večeri, potpuno nepozvan. Sa sobom je poveo Editu Aradinović (25), koju kao slučajno sreće na ulici i upita je da mu bude pratilja za to veče, na šta ona sa oduševljenjem pristaje. Ko zna... možda i Edita nikad nije imala maturi. Elem, njih dvoje skockani, izlaze iz napucanog automobila sa sve nekakvim likovima koji izgledaju kao da su ispali iz neke loše parodije na "Matrix", a koji su kao u funkciji njihovog obezbeđenja. Tako svi zajedno zatim upadaju u hotel gde se proslava održavala, i sada tu kreće i onaj, valjda duhoviti deo, gde ga na ulazu hostesa pita - a koje ste vi odeljenje i kako se zovete, na šta on kaže V6, i na šta cela ekipa bogzna kako pada u nesvest od smeha. To je izgleda bilo toliko genijalno, da hostesa nije odolela Prasetovom šarmu, pa ih je pustila, da bi onda obezbeđenje izanimirala zanosna Edita. Iiiiii uspeliiii su!!! Onda je Prase u kameru prokomentarisao svoj genijalni poduhvat:

foto: Printscreen

"Dobro, prošli smo prvu liniju otpora. Obezbeđenje. Znači znaju da smo ozbiljne glave, to je bitno. Znači prošli smo - lagano. Rekli su - izvolite gospodine. Ali je to matura pa je bilo malo - ali niste na spisku, ne možete da uđete... procedura, ali dobro. Ušli smo i sad je sve okej" - objasnio je on u kameru.

Tako su "ozbiljne glave", Baka Prase i Edita Aradinović izvršili upadačinu na dečju maturu, pa umesto da to bude njihovo bitno veče, i da oni ponesu sav sjaj i glamur i da sve oči budu uptre u njih, jer je to bio njihov dan, Edita i Prase su rešili da izdominiraju, baš ničim izazvani, i ukradu maturantima njihovih pet minuta. U nastavku klipa nije prikazano šta se dalje dešavalo, ali ako su prošli "i drugu liniju otopra", onda su pretpostavljamo i jeli i pili na račun roditelja, koji su za ovo veče mesecima odvajali novac. To nekako baš i ne zvuči preterano šarmantno, ali ni zanimljivo. Šta je uopšte ova priča? Jel postoji neka poenta, poruka? Da li su mogli da pokažu da su "ozbiljne glave" i negde drugde, pa verovatno jesu... ali što kad je ovo lakše!?...Ovde su bili zvezde. Tako da - svaka čast za lobanju! Pa ti kidaš "gospodine"!

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.