Nova viralčina Sandre Meduze: Ajfelov toranj je u Aziji, nemam pojma kako se zovu Ceca i JK! (VIDEO)

popravni test

Nova viralčina Sandre Meduze: Ajfelov toranj je u Aziji, nemam pojma kako se zovu Ceca i JK! (VIDEO)

Nakon što se nova starleta u najavi izblamirala na testu znanja, Espreso joj je ponudio priliku da popravi svoju reputaciju. Pogađajte da li je uspela
Objavljeno:

Devojka kojoj je najviši cilj u životu da postane starleta, Sandra Meduza, postala je popularna nakon što se u kvizu znanja pokazala kao ne baš tako bista i pametna. Na prosta pitanja Sandra nije umela da odgovori, a srpska himna za nju je "Sveti Sava". Sandra Meduza za Espreso: Folirala sam se za Svetog Savu, a sad me svi za*ebavaju! Iako je za naš portal Sandra izjavila kako se samo pravila da ne zna odgovore na ta pitanja, jer nije našla drugačiji način da zapadne u oko javnosti, mi joj baš i nismo poverovali, te smo rešili da je proverimo još jednom.

Dali smo joj priliku da ponovo učestvuje u kvizu i pokaže znanje koje poseduje. Ovaj put Sandra je znala koja je himna Srbije, ali na pitanje da li zna ko je bio Sveti Sava samo se slatko nasmejala. Priče su nam glupe, ali dobro nam je dupe! Politički slogani naših starleta! (MEME) Sandrica nije znala ni koje je puno ime predsednika Tita, niti koje godine se odigrala Kosovska bitka. S istorijom ne stoji dobro, ali s geografijom? Ni tu nije baš zablistala. Za ovu lepoticu Ajfelov toranj se nalazi u Aziji.
Pomislili smo da, s obzirom na to da pretenduje da postane starleta, Sandra mora biti upućena makar u naša estradna dešavanja, pa smo joj postavili i par presmešno lakih pitanja iz tog područja, poput koje je puno ime Cece Ražnatović i da li zna ko je JK. Misllite da je znala odgovore? Da su starlete političari: Evo koje ministarstvo bi vodile Stanija, Mimi Oro, Meduza, Soraja... Pogledajte kako je Meduza pošteno ljosnula i na popravnom testu:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.