LAZIĆ NAPRAVIO SKANDAL NA DUŠANOVCU: Čovek mu tražio da se slikaju ON GA ODBIO, MORAO JE DA RUČKA! OOO MAČKA MALA
Foto: Dragana Udovičić

SAMO DA NAM on NE OSTANE GLADAN!

LAZIĆ NAPRAVIO SKANDAL NA DUŠANOVCU: Čovek mu tražio da se slikaju ON GA ODBIO, MORAO JE DA RUČKA! OOO MAČKA MALA

Možda da razmisli da ipak neki obrok i preskoči

Objavljeno:

Iako je nakon saobraćajne nesreće i silnih operacija, izgubio više od 30 kilograma, Darko Lazić je sve to vratio u rokerdnom roku.

Čini se da zapravo niko nikad brže nije vratio kilograme, da je pevač u tome definitivno pobedio.

Od kad je izašao iz bolnice, iz restorana i kafana opet ne izbija, a njegova trpeza uvek je prepuna raznih srpskih specijaliteta i gurmanluka. Što ništa i ne čudi, s obzirom na to da je Darko Lazić od vajkada poznat po tome što voli dobro da ručka.

foto: Printscreen

Sad je međutim, prevazišao i samog sebe, a u prilog tome govori urnebesna situacija koja se dogodila na Dušanovcu, a o kojoj je posvedočio jedan Darkov fan na instagramu, u komentaru koji je objavio ispod jedne njegove pesme.

Izgleda da je čovek zatekao Darka u jednoj od kafana u kojima obitava, i to nećete verovati, dok je jeo. Vrlo nezgodna situacija... Elem, čovek je napravio kardinalnu grešku, kad je pevaču izgleda prišao, pa ga upitao da l je okej da se slikaju zajedno. Međutim, nesretnik nije znao da dok Darko ručka, fokus je isključivo na škembićima, jagnjićima, prasićima, i repićima. Sve ostalo - ne vidi. Ipak, čovek je imao razumevanja, a njegov komentar nas je nasmejao:

foto: Printscreen

"Darko, pre nekoliko godina na Dušanovcu, ja sam hteo sliku s tobom, ali ti si jeo" - napisao je razočarani fan.

foto: Printscreen

Naravoučenije: Ne dirajte Darka dok jede. Ako ne popijete pesnaju u glavu, najmanje što možete da očekujete je da vas jednostavno uopšte ne vidi... osim ako i vi niste u tanjiru. Mačka mala... ma samo da on nama nije gladan.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.